Geavanceerde rapportering en Business Intelligence voor Dynamics 365

iFacto biedt verschillende oplossingen aan voor een geavanceerde rapportering van uw data en Business Intelligence. Heeft uw onderneming nood aan operationele rapportering, dan is Jet Reports Professional de geschikte tool voor u. Opteert u voor een doorgedreven analyse, dan kan Birds u uitstekend van dienst zijn. Wanneer u verschillende databronnen met elkaar wilt connecteren en dit wilt visualiseren, kunt u rekenen op de kracht van Power BI.

Creëer geavanceerde operationele rapporten met jet reports van insight software

Jet Reports is een krachtige rapporteringstool in Excel die in real time verbinding staat met uw Dynamics 365.

In plaats het gekende copy-paste principe van uw ERP naar Excel, haalt u met de Jet Reports tabelbouwer in een mum van tijd complete tabellen uit uw ERP-database naar Excel voor actuele rapportages.

Met behulp van OData kunt gerichte data beschikbaar stellen in Dynamics 365 Business Central. Met de OData-link importeert u die data in Excel om er nadien geavanceerde analyses op uit te voeren zoals power pivot, power query, etc.

Snel, flexibel en betrouwbaar inzicht in data met standaard rapportages in Power BI met BIRDS

Wilt u de stap maken van Excel-lijsten naar rapportages in Power BI? iFacto biedt met BIRDS een vliegende start in Business Intelligence. BIRDS bestaat uit een Datahub waarin data uit Microsoft Dynamics 365 Business Central, NAV en zo mogelijk andere bronnen worden samengebracht, gestructureerd en daarna gevisualiseerd met Power BI of Excel. De krachtige backend zorgt voor snelle, flexibele en betrouwbare rapportages.

Standaard levert BIRDS een complete set aan rapportages voor verkoop, inkoop, voorraad, grootboek, debiteuren en crediteuren. Daarmee bent u in staat KPI's voor de gehele organisatie inzichtelijk te maken en sneller bij te sturen op uitzonderingen. De rapporten zijn eenvoudig aan te passen aan uw eigen wensen en kunnen worden getoond in uw eigen huisstijl.

Naast deze gebruikelijke set aan rapporten kunt u met BIRDS ook op een eenvoudige manier uw eigen analyses maken. Haal met BIRDS nieuwe inzichten uit uw Dynamics 365 ERP-oplossing en verbeter uw performantie.

BIRDS is beschikbaar in diverse talen en valuta.

Ga van data naar bedrijfsinzicht waar en wanneer u maar wilt met PowerBI

Power BI is een cloud-gebaseerde business analytics service die al uw bedrijfskritieke informatie in real time én in één overzicht weergeeft. Zo weet u niet enkel wat in het verleden gebeurd is, maar ook wat op dit moment aan het gebeuren is.

Verzamel data uit verschillende bronnen zoals Dynamics 365, CRM, SQL/data warehouse, Facebook, Twitter, etc. en genereer inzichten met uiterst visuele en interactieve dashboards in combinatie met ingebouwde kunstmatige intelligentie.

De ongeëvenaarde integratie met Excel zorgt voor een vlotte workflow bij uw gebruikers. Zij kunnen gepersonaliseerde dashboards creëren en deze met collega’s delen. Power BI Mobile zorgt ervoor dat iedereen op elk moment beschikt over de nodige data.

iFacto nieuws

Oudere nieuwsberichten
WHITEPAPER | Marktonderzoek: Cloudstrategie bij grote en middelgrote Belgische bedrijven

WHITEPAPER | Marktonderzoek: Cloudstrategie bij grote en middelgrote Belgische bedrijven

19 februari 2021
De coronacrisis heeft de digitale transformatie versneld, alvast wat de digitale werkplek betreft. Maar wat met de andere domeinen op de digitale snelweg? Wie de economie in de gaten houdt, weet dat we moeten evolueren naar een ‘digital first’-aanpak op elk beleidsniveau en in alle sectoren. In de toekomst wordt elke organisatie op de een of andere manier een digitaal bedrijf. Of niet, en dan dreigt ze irrelevant te worden. Micronos en de Cronos Groep voerden een diepgaand onderzoek uit naar cloud- en digitale strategieën bij grote en middelgrote Belgische organisaties. Meer dan 160 CIO's en IT-managers namen deel en spraken openlijk over hun uitdagingen, ervaringen en strategieën om naar de cloud te verhuizen en een digitaal bedrijf te worden. Download het rapport om inzicht te krijgen in de belangrijkste cijfers, trends en geleerde lessen.
Lees verder
WHITEPAPER | Voorbereid zijn voor B2B e-commerce in (en na) 2021
E-commerce

WHITEPAPER | Voorbereid zijn voor B2B e-commerce in (en na) 2021

2 februari 2021
In de loop der jaren hebben we e-commerce trends ingrijpend zien veranderen. Digitalisatie en technologische transformatie blijven de overkoepelende doelen die aan de basis liggen van deze trends. 2020 versnelde de digitalisering, maar zorgde ook voor disruptie in de trends die we in de toekomst verwachtten.  Meer dan ooit is er de noodzaak voor bedrijven om agility en digitale transformatie te omarmen. Om bedrijven te helpen hierin te slagen heeft Sana een uitgebreid rapport samengesteld over hoe je voor te bereiden op e-commerce in 2021 en lang. Download het rapport and be prepared!
Lees verder