Datahaven, een krachtig document management systeem

Datahaven kreeg van Microsoft het officiële Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) kwaliteitslabel. De app zorgt dat u alle documenten snel en efficiënt kunt verwerken, opslaan en raadplegen. De geïntegreerde document workflows zorgen, samen met OCR (Optical Character Recognition) voor een verdere automatisering van uw processen.

Organiseer en archiveer efficiënt

Werken met papieren documenten is inefficiënt en duur. Met een geïntegreerd document management systeem brengt u documenten en kritische procesinformatie samen in een transparante gebruikerservaring.

Datahaven verzekert accurate data en consistente naamgeving. Alle documenten zijn dynamisch terug te vinden binnen Microsoft Dynamics 365 in functie van hun transacties. Geef uw medewerkers toegang tot alle informatie waar en wanneer dit vereist is, afgestemd op hun rol binnen de organisatie.

Automatiseer uw document flow

Definieer veelgebruikte workflows (digitaliseren, verwerken, archiveren, opzoeken, goedkeuren, distributie en printen) voor een snellere en veilige verwerking van document binnen uw organisatie.

  • Laat uw documenten zoals leveranciersfacturen automatisch verwerken met documentherkenning (OCR) en beperk de handmatige invoer tot een minimum. Hanteer een ‘management by exception’-principe, gebruikers worden er enkel attent op gemaakt, indien er een actie van hen vereist wordt. 
  • Archiveer uw documenten automatisch en handmatig in functie van de transacties in Microsoft Dynamics 365, waar u alle relevante documenten dynamisch kunt opvragen.

Druk de kosten en verkort de doorlooptijden van uw bedrijfsprocessen

Onnodige en inefficiënte handelingen behoren tot het verleden wat de kosten verlaagt, de kans op fouten reduceert en uw medewerkers motiveert.

  • Verbeter uw procesflows en verkort de doorlooptijden en laat uw medewerkers zich focussen op activiteiten met echte toegevoegde waarde.
  • Definieer workflows voor een snelle verwerking en goedkeuring van uw documenten binnen uw organisatie. Op die manier verhoogt u niet enkel de productiviteit, maar ook de klantentevredenheid.

iFacto nieuws

Oudere nieuwsberichten
WHITEPAPER | Marktonderzoek: Cloudstrategie bij grote en middelgrote Belgische bedrijven

WHITEPAPER | Marktonderzoek: Cloudstrategie bij grote en middelgrote Belgische bedrijven

19 februari 2021
De coronacrisis heeft de digitale transformatie versneld, alvast wat de digitale werkplek betreft. Maar wat met de andere domeinen op de digitale snelweg? Wie de economie in de gaten houdt, weet dat we moeten evolueren naar een ‘digital first’-aanpak op elk beleidsniveau en in alle sectoren. In de toekomst wordt elke organisatie op de een of andere manier een digitaal bedrijf. Of niet, en dan dreigt ze irrelevant te worden. Micronos en de Cronos Groep voerden een diepgaand onderzoek uit naar cloud- en digitale strategieën bij grote en middelgrote Belgische organisaties. Meer dan 160 CIO's en IT-managers namen deel en spraken openlijk over hun uitdagingen, ervaringen en strategieën om naar de cloud te verhuizen en een digitaal bedrijf te worden. Download het rapport om inzicht te krijgen in de belangrijkste cijfers, trends en geleerde lessen.
Lees verder
WHITEPAPER | Voorbereid zijn voor B2B e-commerce in (en na) 2021
E-commerce

WHITEPAPER | Voorbereid zijn voor B2B e-commerce in (en na) 2021

2 februari 2021
In de loop der jaren hebben we e-commerce trends ingrijpend zien veranderen. Digitalisatie en technologische transformatie blijven de overkoepelende doelen die aan de basis liggen van deze trends. 2020 versnelde de digitalisering, maar zorgde ook voor disruptie in de trends die we in de toekomst verwachtten.  Meer dan ooit is er de noodzaak voor bedrijven om agility en digitale transformatie te omarmen. Om bedrijven te helpen hierin te slagen heeft Sana een uitgebreid rapport samengesteld over hoe je voor te bereiden op e-commerce in 2021 en lang. Download het rapport and be prepared!
Lees verder