Optimaal klantenbeheer met Dynamics 365

De CRM-modules helpen u bij het dagelijks beheer van uw verkoop, marketing, customer-, field- en project service. De software genereert inzichten in o.a. communicatiemomenten, bedrijfsinformatie en projectstatussen, welke de productiviteit stimuleren.

Verwerf al deze mogelijkheden binnen uw vertrouwde Microsoft omgeving om zowel uw medewerkers als uw klanten optimaal te ondersteunen.

Start je verkooptransformatie

Dynamics 365 for Sales

Creëer meer tijd voor de verkoop met een gestroomlijnd verkoopproces en help verkopers om te focussen op het ontwikkelen van hun relaties. Door geavanceerde en AI-gestuurde inzichten worden de behoeften van de klant beter begrepen en wordt de winstgevendheid verhoogd.

Dynamics 365 for Marketing

Met gerichte campagnes en een gepersonaliseerd traject wordt uw potentiële klant een zakelijke relatie. Stem verkoop en marketing op elkaar af door marketing automation gebaseerd op naadloze gedeelde data en processen die verbonden zijn met Dynamics 365 for Sales.

Optimale dienstverlening en resourceplanning

Dynamics 365 for Customer Service

Bouw aan levenslange klantrelaties door het creëren van merkaffiniteit en het leveren van gepersonaliseerde dienstverlening via alle kanalen. Door de geïntegreerde technologie komt alle klantdata centraal op één platform, als één bron van data.

Dynamics 365 for Field Service

Sleutel proactief aan problemen en garandeer consistente en betrouwbare dienstverlening. Een intelligente resourceplanning maakt het mogelijk om de juiste technicus op de juiste plek te voorzien.

Dynamics 365 for Project Service

Lever winstgevende projecten tijdig én binnen het budget. Optimaliseer je middelen met de resourceplanning en verhoog de productiviteit.

Dynamics 365, de nieuwe generatie CRM- en ERP applicaties

Één oplossing voor uw volledige bedrijf. Alle Dynamics 365 applicaties smelten naadloos samen tot een totaaloplossing voor uw hele bedrijfsvoering. Zo kunnen de CRM-modules 100% geïntegreerd worden met de ERP-applicatie Dynamics 365 Business Central, welke al uw bedrijfsactiviteiten en processen met elkaar verbind.

U krijgt een totaalbeeld van uw organisatie en ontdekt realtime inzichten waardoor u slimmere beslissingen kunt nemen. Dit resulteert in betere resultaten en een hogere productiviteit.