Een veerkrachtige toeleveringsketen met Dynamics 365

Een veerkrachtige toeleveringsketen met Dynamics 365 Supply Chain Management

Innovatie in bedrijfscontinuïteit

Bedrijven die op nationaal en internationaal niveau opereren, stonden het afgelopen jaar voor ongekende uitdagingen op het gebied van supply chain management. Zo zorgde o.a. een wereldwijde pandemie dat bedrijven de noodzaak van supply chain management meer dan ooit inzagen. Elke onderneming is anders, maar allen hebben ze een supply chain management-oplossing nodig, welke samengesteld en aangepast kan worden aan hun unieke behoeften. Zo’n oplossing levert een flexibele en veerkrachtige toeleveringsketen, die resulteert in bedrijfscontinuïteit.

‘Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management’ is een innovatieve bedrijfsoplossing, waarmee organisaties een beter inzicht kunnen krijgen in hun netwerk van toeleveringsketens. Met die visibiliteit kunnen ze proactief handelen om optimaal in te spelen op trends. De flexibiliteit laat dan weer toe om snel te schakelen bij disruptieve gebeurtenissen. Om de voordelen, kosten en risico's van D365 Supply Chain Management verder te begrijpen, heeft Microsoft de opdracht gegeven aan Forrester Consulting om een ‘Total Economic Impact’-onderzoek (TEI) uit te voeren. In dit artikel delen we dan ook enkele van de belangrijkste inzichten uit het onderzoek, voordat u de volledige studie onderaan dit artikel kan downloaden.

Prestaties en flexibiliteit.

Een geavanceerde bedrijfsoplossing als Dynamics 365 Supply Chain Management, combineert de prestaties van innovatieve softwareoplossingen met de nodige flexibiliteit. Elke onderneming heeft unieke behoeften, welke een oplossing vereisen die diezelfde complexiteit weet te verwerken. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management beschikt dan ook over deze nodige functionaliteiten en specifieke vereisten.

Schaalbaarheid.

Organisaties weten als geen ander hoe variabel de vraag van de markt waarin ze zich begeven kan zijn. Hierdoor hebben veel bedrijven een oplossing nodig die gemakkelijk schaalbaar en aanpasbaar is om in te spelen op die veranderende behoeften. Dynamics 365 Supply Chain Management biedt een zeer uitbreidbaar platform, welke zichzelf nog steeds efficiënt weet aan te passen aan de grootte en complexiteit van het bedrijf.

Integratie.

Een ERP-systeem als Dynamics 365 Supply Chain Management biedt bedrijven een compleet platform aan functionaliteiten. Daarnaast voorziet de softwareoplossing hen de mogelijkheid om talloze integraties te implementeren, wat de kost en nood voor afzonderlijke bedrijfssofware vermijdt.

De veerkracht van Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management.

Alle gegevens in de wereld betekenen natuurlijk niets, zonder de geschikte tools om ze te verzamelen, analyseren en ernaar te handelen. De ERP-software Dynamics 365 Supply Chain Management helpt uw toeleveringsketen proactief te stroomlijnen, zet gegevens om in inzichten en laat u genieten van een dynamisch platform, welke zich weet aan te passen aan de behoeften van de klant.

Deel dit artikel: