Dynamics 365 Business Central, Finance

Webinar - Cash Flow Planning en Forecasting

22 april 2020 om 11.30u

In tijden van Corona / COVID19 is het in- en uitgaande betalingsverkeer van uw onderneming nog belangrijker dan voorheen. We kunnen er in de media niet omheen dat de huidige economische situatie niet meer hetzelfde is dan pakweg 1 jaar geleden. Een goed beheer van de cash binnen de organisatie is dan ook van primordiaal belang.
iFacto is zich zeer bewust van de huidige situatie én het belang van een goed beheer van de kasstromen en wil daarom graag de klanten hierin helpen. Ontdek tijdens onze webinar de mogelijkheden van een Cash Flow Forecast in Dynamics NAV en Business Central.

BEWAAK UW CASHFLOW IN REAL TIME

Cash flow is een belangrijke parameter voor de gezondheid van uw bedrijf. Volg deze van dichtbij en zorg voor een transparantie in liquiditeit zowel op korte als middellange termijn. Voorspel toekomstige trends en neem datagestuurde beslissingen met een intelligente en aanpasbare oplossing voor het ramen van cashflows. 

FLEXIBEL WERKEN MET INTELLIGENTE BUDGETVOORSPELLINGEN

Verkort de tijd en beperk de effort die u spendeert aan budgettering door uw systeem de taken te laten overnemen. Uw eigen situatie wordt opgenomen in de rapportageschema's om zo de liquiditeit en de solvabiliteit van uw organisatie te berekenen en bij te sturen waar nodig. U kunt snel jaren aan historische data consolideren en analyseren om je budget te voorspellen.