Dynamics 365 Business Central, Business intelligence

Webinar - Ontdek de rapportagemogelijkheden met Dynamics 365 Business Central

18 juni 2020 om 11.30u

In tijden van COVID-19 heeft elk bedrijf er belang aan de vinger aan de pols te houden wat de huidige economische situatie teweeg brengt in de cijfers. Doet u het goed of zijn er verliesposten waar u actie in dient te ondernemen. Alle data die nodig is om u deze informatie te bezorgen, verschuilt zich in uw Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV). Hoe kan u die rijkdom aan gegevens nu ten volle benutten? Op welke manier kunt u dit visueel inzichtelijk maken voor alle afdelingen binnen de organisatie? En waar dient u juist te starten?

EFFICIËNTE RAPPORTERING

De zoektocht start met een efficiënte rapportering. Welke mogelijkheden zijn er standaard aanwezig en welke tools zijn hulpmiddelen om uw rapporten inzichtelijk te maken.

Tijdens deze webinar zal onze rapportage-expert u een overzicht geven van de mogelijkheden van welke rapporten er mogelijk zijn, welke tools hiervoor gebruikt kunnen worden alsook hoe de gebruiker de rapporten kan visualiseren. Tot slot verkrijgt u meteen ook inzicht in de prijszetting van de verschillende tools.