DX Steel, Microsoft Dynamics 365

WEBINAR: Het belang van traceability voor de metaalbranche.

22 maart 2022 om 11.30u

In veel toepassingen waarin staal als eindproduct wordt gebruikt is het van belang dat de traceerbaarheid van de geleverde goederen gewaarborgd kan worden. Met iFacto’s ‘DX Steel’ voor Microsoft Dynamics 365 kunnen wij uw bedrijf deze traceerbaarheid bieden en garanderen.

Fabriekscertificaten

Met DX Steel is het mogelijk om nog voor ontvangst, een lotnummer toe te kennen aan uw goederen. Op dit lotnummer worden vervolgens de unieke kenmerken van het fabriekscertificaat vastgelegd, welke geraadpleegd kunnen worden via een uniek label die beschikt over een QR-code. Bij ontvangst van de goederen, heeft u hierdoor de mogelijkheid om deze informatie via de scan app ‘Mobile Logistics’ te controleren, nog voordat de goederen in uw voorraad worden opgenomen.

Logistieke stroom

In het verdere proces tot levering van uw goederen, eventueel met interne- of externe bewerking, worden de unieke kenmerken en bijhorende certificaten vervolgens overgenomen naar het uiteindelijke (eind)product. Vanuit de levering van de goederen kan DX Steel de bijhorende certificaten automatisch verzenden. Op deze manier beschikt u over een actieve traceerbaarheid, welke uw betrouwbaarheid en efficiëntie vergroot.

In samenwerking met de CAS-app is het daarnaast mogelijk om de verwerking van de fabriekscertificaten nog verder te optimaliseren. Ten slotte kan er met deze applicatie direct worden gezocht op de individuele chemische waarden en mechanische eigenschappen van het product. Op donderdag 24 maart a.s. organiseren we een  specifiek Webinar rond de CAS-app, hiervoor is de nodige info terug te vinden op onze evenementenpagina.

Meer informatie over DX Steel.

Praktisch

  • Aanvang: 11:30 op dinsdag 22 maart 2022
  • Duurtijd: ongeveer 60 min
  • De functionaliteiten en kwaliteiten van DX Steel worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving. Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A.

U wilt deze Webinar bijwonen?

  • Vul onderstaand formulier in.
  • U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail.
  • Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het webinar virtueel bij te wonen.