Events

WEBINAR: Digitaliseer jouw bedrijfsbeheer met Business Central en Flofact
Dynamics 365 Business Central, ERP-software

WEBINAR: Digitaliseer jouw bedrijfsbeheer met Business Central en Flofact

16 december 2021 om 11.30u
De flexibiliteit die je bedrijf nodig heeft. Elke dag opnieuw. Wens je jouw bedrijf digitaal te transformeren? Dan heb je geautomatiseerde, samenhangende en intelligente bedrijfsprocessen nodig.  Microsoft Dynamics 365 Business Central is een gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven, welke helpt bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen en rapportering. Gaande van zaken als finance en voorraadbeheer, tot inkoop, verkoop, service en productie. Dit alles in een omgeving, die altijd én overal verbinding maakt. Wat kan Business Central betekenen voor jouw bedrijf. Geef sales een impuls. Ontgrendel productiviteit. Verbeter de klantenservice. Voltooi projecten op schema. Optimaliseer voorraadbeheer. Vergroot financiële zichtbaarheid. Meer info over Business Central Ga snel live met de aanpak van Flofact - Een initiatief van iFacto. Starten met Microsoft Dynamics 365 Business Central, dat moet volgens Flofact steeds kunnen met een enkele muisklik. Het antwoord dat Flofact hierop biedt is onze “Click. Start. Grow.-aanpak". Zodra wij voldoende informatie over jouw bedrijf hebben verzameld, regelt Flofact de configuratie en ben je in een mum van tijd klaar om te starten. Demo Aanvang: 11u30 op donderdag 16 december 2021 Duurtijd: ongeveer 2u Spreker: Yannick De Decker Neem een deep-dive in Business Central. Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A. U wilt onze online Distri+ Demo bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het evenement online bij te wonen.
Lees verder
Online ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie
Dynamics 365 Business Central, Distri+

Online ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie

14 december 2021 om 09.00u
Een complete end-to-end oplossing die alle afdelingen binnen uw groothandel verbindt. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé aangewezen bedrijfssoftware om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de aanvulling Distri+, ontwikkeld door iFacto, beantwoord de software aan alle sectorspecifieke functionaliteiten voor groothandel en distributie, ondergebracht in 1 platform. Een greep uit de funtionaliteiten van Distri+ Krachtig artikel- en prijsbeheer Logistieke verwerking Inkoopplanning en containeropvolging Efficiënte offerte- en orderafhandeling Voorraad-optimalisatie Dienst-na-verkoop en klantenopvolging Meer info over Distri+ Demo Aanvang: 9u op dinsdag 14 december 2021 Duurtijd: ongeveer 2,5u De functionaliteiten en kwaliteiten van Distri+ worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving.  Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . U wilt onze online Distri+ Demo bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het evenement online bij te wonen.
Lees verder
ERP demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie
Dynamics 365 Business Central, Distri+

ERP demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie

9 december 2021 om 09.00u
Een complete end-to-end oplossing die alle afdelingen binnen uw groothandel verbindt. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé aangewezen bedrijfssoftware om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de aanvulling Distri+, ontwikkeld door iFacto, beantwoord de software aan alle sectorspecifieke functionaliteiten voor groothandel en distributie, ondergebracht in 1 platform. Een greep uit de funtionaliteiten van Distri+ Krachtig artikel- en prijsbeheer Logistieke verwerking Inkoopplanning en containeropvolging Efficiënte offerte- en orderafhandeling Voorraad-optimalisatie Dienst-na-verkoop en klantenopvolging Meer info over Distri+ Programma 9u00: Ontvangst 9u30: Aanvang demo Artikelbeheer (opzoekmogelijkheden, artikelspecificaties, flexibele importtool, exporteren naar Excel/XML/CSV, ...) Offerte- en orderafhandeling (incl. toonbank) Logistieke verwerking (picking, ontvangst, verzending, …) Inkoopplanning en –opvolging (incl. containerplanning) Dienst-na-verkoop 12u00: Broodjeslunch U wilt onze Distri+ Demo bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorhand ontvangt u de praktische info omtrent het evenement.
Lees verder
WEBINAR: Automatiseer je documentverwerking met Continia Document Capture
Dynamics 365 Business Central, Document management

WEBINAR: Automatiseer je documentverwerking met Continia Document Capture

18 november 2021 om 11.30u
Door een grote hoeveelheid handmatige handelingen wordt het verwerken en beheren van facturen en documenten een tijdrovende taak. Continia Document Capture zorgt voor de nodige automatisatie en digitalisering in dit proces om jouw efficiëntie bij de verwerking en het beheer te verbeteren. Een greep uit de tijdsbesparende functies: Facturen en andere zakelijke documenten worden rechtstreeks geregistreerd in Microsoft Dynamics NAV / Business Central (met behulp van OCRtechnologie). Inkoopfacturen worden automatisch gematcht met bestaande inkooporders. Facturen kunnen snel en eenvoudig opgehaald worden via een uitgebreide zoekfunctie. Realtime goedkeuring van facturen. Sleep elk type document rechtstreeks naar Microsoft Dynamics NAV / Business Central. Praktisch Aanvang: 11u30 op donderdag 18 november 2021 Duurtijd: 45min De functionaliteiten en kwaliteiten van Continia Document Capture worden toegelicht. Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . Inschrijven? Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt een bevestiging van je registratie via mail. Enkele dagen op voorand ontvang je de instructies om het webinar virtueel bij te wonen.
Lees verder
WEBINAR: Sana Commerce, uw volledig geïntegreerde B2B webshop
Dynamics 365 Business Central, E-commerce

WEBINAR: Sana Commerce, uw volledig geïntegreerde B2B webshop

21 oktober 2021 om 11.30u
Ook in 2021 blijgt het aantal aankopen via webshops stijgen. Kom de vraag van uw klanten tegemoet én garandeer een blijvende omzet door uw eigen webshop te lanceren. De B2B webshop van Sana is 100% geïntegreerd met uw ERP-toepassing op basis van Microsoft Dynamics 365. Met Sana Commerce heeft u een krachtig online verkoopplatform en zal uw bedrijf online groeien. Tijdens deze webinar zullen wij u alvast een eerste indruk geven van het platform. SPEEL IN OP DE STIJGENDE E-COMMERCE TREND Sana Commerce haalt klantspecieke gegevens uit uw ERP om de online ervaring voor uw klant te optimaliseren. 24/7 ONLINE SELF-SERVICE B2B Klanten eisen een unieke ervaring als consument. Met B2B e-commerce bent u in staat om uw klanten 24/7 te informeren over prijzen, orderstatus, voorraden en eventuele retouren. Met een webshop die volledig geintegreerd is met uw ERP-software bent u zelfs in staat dit met real-time data te doen voor een optimale klantervaring. Meer info over Sana Commerce Webinar Aanvang: 11u30 op donderdag 21 oktober 2021 Duurtijd: ongeveer 45min De functionaliteiten en kwaliteiten van Sana Commerce worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving.  Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . U wilt deze Webinar bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorand ontvangt u de instructies om het webinar virtueel bij te wonen.
Lees verder
Online ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie
Dynamics 365 Business Central, Distri+

Online ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie

19 oktober 2021 om 09.00u
Een complete end-to-end oplossing die alle afdelingen binnen uw groothandel verbindt. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé aangewezen bedrijfssoftware om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de aanvulling Distri+, ontwikkeld door iFacto, beantwoord de software aan alle sectorspecifieke functionaliteiten voor groothandel en distributie, ondergebracht in 1 platform. Een greep uit de funtionaliteiten van Distri+ Krachtig artikel- en prijsbeheer Logistieke verwerking Inkoopplanning en containeropvolging Efficiënte offerte- en orderafhandeling Voorraad-optimalisatie Dienst-na-verkoop en klantenopvolging Meer info over Distri+ Demo Aanvang: 9u op donderdag 19 oktober 2021 Duurtijd: ongeveer 2,5u De functionaliteiten en kwaliteiten van Distri+ worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving.  Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . U wilt onze online Distri+ Demo bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het evenement online bij te wonen.
Lees verder
ERP demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie, inclusief integratie met e-commerce.
Dynamics 365 Business Central, Distri+, E-commerce

ERP demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie, inclusief integratie met e-commerce.

14 oktober 2021 om 09.00u
Een complete end-to-end oplossing die alle afdelingen binnen uw groothandel verbindt. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé aangewezen bedrijfssoftware om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de aanvulling Distri+, ontwikkeld door iFacto, beantwoord de software aan alle sectorspecifieke functionaliteiten voor groothandel en distributie, ondergebracht in 1 platform. Met een volledig geïntegreerde webshop, gebaseerd op de reeds aanwezige productinformatie en bedrijfsflows in uw Business Central en Distri+, kunt u uw klanten een optimale online customer experience bieden en uw verkoop een boost geven. Een greep uit de funtionaliteiten van Distri+ Krachtig artikel- en prijsbeheer Logistieke verwerking Inkoopplanning en containeropvolging Efficiënte offerte- en orderafhandeling Voorraad-optimalisatie Dienst-na-verkoop en klantenopvolging Meer info over Distri+ Programma 9u00: Ontvangst 9u30: Aanvang demo Deel 1: iFacto Distri+ Artikelbeheer (opzoekmogelijkheden, artikelspecificaties, flexibele importtool, exporteren naar Excel/XML/CSV, ...) Offerte- en orderafhandeling (incl. toonbank) Logistieke verwerking (picking, ontvangst, verzending, …) Inkoopplanning en –opvolging (incl. containerplanning) Dienst-na-verkoop Deel 2: E-commerce 100% geïntegreerde webshop met Microsoft Dynamics Business Central en iFacto Distri+ 12u45: Broodjeslunch Om de demo op een veilige manier te laten doorgaan, zijn het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Aarzel dus niet om je in te schrijven. Het dragen van een mondmasker is verplicht, bekijk hier de overige Covid-19 richtlijnen. U wilt onze Distri+ Demo bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorhand ontvangt u de praktische info omtrent het evenement.
Lees verder
WEBINAR: Automatiseer je documentverwerking met Continia Document Capture
Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics NAV

WEBINAR: Automatiseer je documentverwerking met Continia Document Capture

6 mei 2021 om 11.30u
Door een grote hoeveelheid handmatige handelingen wordt het verwerken en beheren van facturen en documenten een tijdrovende taak. Continia Document Capture zorgt voor de nodige automatisatie en digitalisering in dit proces om jouw efficiëntie bij de verwerking en het beheer te verbeteren. Een greep uit de tijdsbesparende functies: Facturen en andere zakelijke documenten worden rechtstreeks geregistreerd in Microsoft Dynamics NAV / Business Central (met behulp van OCRtechnologie). Inkoopfacturen worden automatisch gematcht met bestaande inkooporders. Facturen kunnen snel en eenvoudig opgehaald worden via een uitgebreide zoekfunctie. Realtime goedkeuring van facturen. Sleep elk type document rechtstreeks naar Microsoft Dynamics NAV / Business Central. Praktisch Aanvang: 11u30 op donderdag 6 mei 2021 Duurtijd: 45min De functionaliteiten en kwaliteiten van Continia Document Capture worden toegelicht. Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . Inschrijven? Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt een bevestiging van je registratie via mail. Enkele dagen op voorand ontvang je de instructies om het webinar virtueel bij te wonen.
Lees verder
WEBINAR: Rapportagemogelijkheden met Dynamics 365 Business Central
Dynamics 365 Business Central, Business intelligence

WEBINAR: Rapportagemogelijkheden met Dynamics 365 Business Central

25 maart 2021 om 11.30u
Elk bedrijf heeft baat bij de vinger aan de pols te houden wat de huidige economische situatie teweeg brengt in de cijfers. Doet u het goed of zijn er verliesposten waar u actie in dient te ondernemen. Alle data die nodig is om u deze informatie te bezorgen, verschuilt zich in uw Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV). Hoe kan u die rijkdom aan gegevens nu ten volle benutten? Op welke manier kunt u dit visueel inzichtelijk maken voor alle afdelingen binnen de organisatie? En waar dient u juist te starten? EFFICIËNTE RAPPORTERING De zoektocht start met een efficiënte rapportering. Welke mogelijkheden zijn er standaard aanwezig en welke tools zijn hulpmiddelen om uw rapporten inzichtelijk te maken. Tijdens deze webinar zal onze rapportage-expert u een overzicht geven van de mogelijkheden van welke rapporten er mogelijk zijn, welke tools hiervoor gebruikt kunnen worden alsook hoe de gebruiker de rapporten kan visualiseren.  Webinar Aanvang: 11u30 op donderdag 25 maart 2021 Duurtijd: ongeveer 30min De functionaliteiten en kwaliteiten van verschillende Business Intelligence tools worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving.  Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . U wilt deze Webinar bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorand ontvangt u de instructies om het webinar virtueel bij te wonen.
Lees verder
WEBINAR: Sana Commerce, uw volledig geïntegreerde B2B webshop
Dynamics 365 Business Central, E-commerce

WEBINAR: Sana Commerce, uw volledig geïntegreerde B2B webshop

11 maart 2021 om 11.30u
2020 bracht een enorme stijging van aankopen via e-commerce teweeg. Kom de vraag van uw klanten tegemoet én garandeer een blijvende omzet door uw eigen webshop te lanceren. De B2B webshop van Sana is 100% geïntegreerd met uw ERP-toepassing op basis van Microsoft Dynamics 365. Met Sana Commerce heeft u een krachtig online verkoopplatform en zal uw bedrijf online groeien. Tijdens deze webinar zullen wij u alvast een eerste indruk geven van het platform. SPEEL IN OP DE E-COMMERCE TREND Zorg ervoor dat uw klanten de mogelijkheid krijgen om te blijven bestellen bij uw bedrijf. Sana Commerce haalt klantspecieke gegevens uit uw ERP om de online ervaring voor uw klant te optimaliseren. 24/7 ONLINE SELF-SERVICE B2B Klanten eisen een unieke ervaring als consument. Met B2B e-commerce bent u in staat om uw klanten 24/7 te informeren over prijzen, orderstatus, voorraden en eventuele retouren. Met een webshop die volledig geintegreerd is met uw ERP-software bent u zelfs in staat dit met real-time data te doen voor een optimale klantervaring. Meer info over Sana Commerce Webinar Aanvang: 11u30 op donderdag 11 maart 2021 Duurtijd: ongeveer 30min De functionaliteiten en kwaliteiten van Sana Commerce worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving.  Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . U wilt deze Webinar bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorand ontvangt u de instructies om het webinar virtueel bij te wonen.
Lees verder
Virtual ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie
Dynamics 365 Business Central, Distri+

Virtual ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie

11 februari 2021 om 09.00u
Een complete end-to-end oplossing die alle afdelingen binnen uw groothandel verbindt. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé aangewezen bedrijfssoftware om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de aanvulling Distri+, ontwikkeld door iFacto, beantwoord de software aan alle sectorspecifieke functionaliteiten voor groothandel en distributie, ondergebracht in 1 platform. Een greep uit de funtionaliteiten van Distri+ Krachtig artikel- en prijsbeheer Logistieke verwerking Inkoopplanning en containeropvolging Efficiënte offerte- en orderafhandeling Voorraad-optimalisatie Dienst-na-verkoop en klantenopvolging Meer info over Distri+ Demo Aanvang: 9u op donderdag 11 februari 2021 Duurtijd: ongeveer 2,5u De functionaliteiten en kwaliteiten van Distri+ worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving.  Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . U wilt onze Virtual Distri+ Demo bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het evenement virtueel bij te wonen.
Lees verder
Virtual ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie
Dynamics 365 Business Central, Distri+

Virtual ERP Demo, Distri+ voor Groothandel en Distributie

9 februari 2021 om 09.00u
Een complete end-to-end oplossing die alle afdelingen binnen uw groothandel verbindt. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé aangewezen bedrijfssoftware om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de aanvulling Distri+, ontwikkeld door iFacto, beantwoord de software aan alle sectorspecifieke functionaliteiten voor groothandel en distributie, ondergebracht in 1 platform. Een greep uit de funtionaliteiten van Distri+ Krachtig artikel- en prijsbeheer Logistieke verwerking Inkoopplanning en containeropvolging Efficiënte offerte- en orderafhandeling Voorraad-optimalisatie Dienst-na-verkoop en klantenopvolging Meer info over Distri+ Demo Aanvang: 9u op dinsdag 9 februari 2021 Duurtijd: ongeveer 2,5u De functionaliteiten en kwaliteiten van Distri+ worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving.  Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A . U wilt onze Virtual Distri+ Demo bijwonen? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail. Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het evenement virtueel bij te wonen.
Lees verder