Cronos is Microsoft Country Partner of the Year voor België

Microsoft Partner Of The Year 2016 Winner BelgiumDe Cronos Group kreeg de Award Microsoft Country Partner of the Year voor België toegekend. De groep wordt daarmee gelauwerd voor de manier waarop ze innovatieve klantgerichte oplossingen uitwerkte gebaseerd op Microsoft technologie.

Cronos heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in innovatieve cloud systemen die gebaseerd zijn op technologie van Microsoft. De groep heeft daartoe meer dan 700 Microsoft consultants in dienst. “Ons engagement en onze focus blijken steeds meer klanten te overtuigen”, zegt Dirk Deroost van Cronos. “Wij zijn dan ook heel trots op onze award en we gaan er alles op zetten om onze expertise nog verder uit te bouwen.”

De Award Microsoft Partner of the Year is een erkenning die Microsoft toekent aan een selectie uit meer dan 2500 bedrijven in 119 verschillende landen. Cronos werd in dit opzicht specifiek gehonoreerd voor België als land. “Cronos is een voorbeeld van hoe je op een excellente manier innovatieve oplossingen kunt uitwerken voor je klanten”, zei Gavriella Schuster, general manager bij Microsoft.