iFacto benoemd tot Sana Gold Partner

iFacto is door Sana Commerce  – de 100% geïntegreerde e-commerce oplossing voor Microsoft Dynamics NAV en AX – uitgeroepen tot Sana Gold Partner. Sana Commerce rijkt de status van Gold Partner uit aan partners op basis van hun expertise, het salesvolume en de marketingactiviteiten om de verkoop van Sana Commerce te stimuleren. Sana Gold Partner is de hoogste blijk van waardering voor Sana partners.

De Sana Gold Partner certificaat werd uitgereikt tijdens naVISION DAY, de jaarlijkse klantendag van iFacto waar Sana Commerce te gast was.

Vision Day Sana Gold Partner Ifacto 

Armand van den Bos rijkt het certificaat voor Sana Gold Partner uit aan Steven Arrazola de Oñate en Yannick De Decker van iFacto.

Wereldwijd werkt Sana met ruim 150 partners samen bij de verkoop en implementatie van B2B webshops. ‘De samenwerking met partners is ontzettend belangrijk’, benadrukt Armand van den Bos, sales manager bij Sana Commerce en aanwezig tijdens naVISION DAY. ‘Onze partners brengen ons in contact met een groot deel van de internationale markt waar we zelf niet met een kantoor aanwezig zijn. iFacto is gespecialiseerd in business software geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV en AX, wat betekent dat ze direct in onze doelgroep opereren. Deze naVISION DAY is een voorbeeld van wat we zo in een partner als iFacto waarderen.’