iFacto blaast in april 10 kaarsjes uit

Softwarebedrijf iFacto blaast in april 10 kaarsjes uit


Unieke bedrijfscultuur zorgt voor meer dan 50% groei op 5 jaar tijd met Microsoft Dynamics

KONTICH, 8 april 2014 - iFacto uit Kontich heeft binnen de bijwijlen stormachtige ICT-wereld op 10 jaar tijd een mooi succesverhaal uitgebouwd. Het bedrijf implementeert geïntegreerde ERP-oplossingen voor KMO’s op basis van Microsoft Dynamics en viert in april met gepaste trots haar 10-jarig bestaan. Als vooraanstaande Microsoft Dynamics-Partner groeide iFacto de voorbije 5 jaar met meer dan 50%: vandaag kan het bedrijf bogen op 260 klanten en 50 medewerkers.

iFacto is erin geslaagd om ondanks de groei steeds een zeer nauwe band met de klanten te behouden. Volgens Steven Arrazola de Onate, Managing Partner bij iFacto, is dit te danken aan een toch wel unieke bedrijfscultuur die hij meteen de sleutel achter het succes van iFacto noemt.

“Een cultuur van ondernemerschap die door de aderen van iedere medewerker stroomt. Pragmatisme, korte communicatielijnen en een voortdurende focus op een kwaliteitsvolle service blijven voor iedere medewerker iedere dag opnieuw een prioriteit. Het is een evenwichtsoefening waar wij ons ook de komende jaren mee zullen blijven onderscheiden om gezond te blijven groeien. Dit in belangrijker dan ooit in een ICT-wereld waar nieuwe tendensen zoals cloud en mobiel werken voor heel wat uitdaging zorgen”, vertelt Steven Arrazola de Onate, Managing Partner bij iFacto.