iFacto's VISION DAY 2016: film en foto's

Thumbnail 4 Filmpje Vision Day 16

Ook dit jaar was iFacto’s klantendag, ondertussen bekend als VISION DAY, een groot succes, met een mooie opkomst van meer dan 120 aanwezigen. Deze keer werden de klanten uitgenodigd in het zalencomplex Stuurboord in één van de iconische oude havendepots van Antwerpen met een fantastisch uitzicht op de Schelde.

Op de VISION DAY werden de klanten vertrouwd gemaakt met de nieuwigheden en meerwaarde van Microsoft Dynamics NAV 2016 en Microsoft Dynamics AX 7. Daarna konden klanten twee van de volgende seminaries volgen: Microsoft Dynamics CRM, Business Intelligence, Microsoft Financing, E-commerce, Document Management, The Road to NAV 2016 and beyond and the Road to AX 7. iFacto inspireerde zijn klanten de grenzen van hun business te verleggen met de laatste nieuwe Microsoft Dynamics NAV en AX toepassing en de integratie daarvan met andere oplossingen.

Perfect daarbij aansluitend was de presentatie van sportman en mental coach, Marc Sluszny, die iedereen wist te motiveren zijn angsten te overwinnen en grenzen te verleggen. Sluszny probeert zelf steeds mentale en fysieke grenzen te verleggen door middel van extreme sporten. Een handgreep uit zijn sportcarrière: hij was piloot van het Belgische bobsleeteam voor het EK en WK en brak het wereldrecord bungee springen. En niet te vergeten dat hij ook met de grote witte haai gezwommen heeft, waarover hij een filmdocumentaire maakte: Sharkwise.

VISION DAY was ook voor Sana Commerce de perfecte gelegenheid om iFacto de status van Sana Gold Partner toe te kennen voor de uitstekende samenwerking en iFacto’s impact op de e-commerce business in België. De reacties van onze klanten over onze VISION DAY waren veelzeggend: “Ik wil jou en het ganse Ifacto team feliciteren met de organisatie.”Ik ben nog steeds in de ban van de presentatie van Marc Sluszny.” “Zeer interessant en inspirerend event op een schitterende locatie.” “Kortom, een leuke dag, interessante infosessies en voor herhaling vatbaar.” De VISION DAY was dus voor iedereen een geslaagde dag waarop iFacto nog lang en fier zal terugblikken. Het evenement werd afgesloten met een receptie en een heerlijk walking diner waarbij mensen van op het terras van het mooie uitzicht konden genieten.