Nieuws

Het nieuwe jaar ingaan met NAV 2017
Microsoft Dynamics NAV

Het nieuwe jaar ingaan met NAV 2017

21 december 2016
Met 2017 in het vooruitzicht is het tijd om ook de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV voor te stellen. De nieuwe koers die al sinds 2015 werd ingezet voor de Microsoft producten wordt ook voor NAV 2017 verdergezet: integratie en eenvoud zijn de rode draad. Wij zetten de voornaamste upgrades voor u op een rijtje: In Office 365 experience Allereerst is de integratie met Office 365 verbeterd. Vanuit de nieuwe Outlook en Excel add-ins in NAV kunt u bijvoorbeeld snel communiceren, data exporteren, synchroniseren of delen met collega’s. Zo kunt u offertes en facturen direct met Outlook versturen, zonder de applicatie te verlaten. Verdere integratie van Power BI De integratie met Power BI is in NAV 2017 nog meer doorgedreven. U kan nu veel gemakkelijker met de applicatie aan de slag vanuit NAV 2017. Een extra is dat u de in Power BI gegenereerde dashboards nu ook kan integreren in uw rolcentrum binnen NAV. Meer gebruiksvriendelijkheid NAV 2017 is op verschillende manier nog gebruiksvriendelijker. Zo kunt u uw dagelijkse werkzaamheden overzichtelijker maken en verkrijgt u meer inzicht in de bijbehorende details met de Jobs Setup Wizard. In NAV 2017 organiseert en classificeert u artikelen nog makkelijker door te filteren op aangepaste artikeleigenschappen. Met de vernieuwde zoekfunctie vindt u eveneens veel sneller en enkel die info die u nodig heeft. Online rekeningen betalen Met Microsoft Dynamics NAV 2017 is het voor klanten mogelijk om rechtsreeks hun rekeningen online te betalen via diensten als credit card, iDeal en PayPal. Verkoop voorspellen en slimmer inkopen met ingebouwde Cortana Intelligence Aan de hand van historische data kan de ingebouwde Cortana Intelligence de vraag van uw klanten voorspellen. Op basis van die voorspellingen kan het systeem voorraad-aanvulvoorstellen voor leveranciers genereren, wat u veel tijd bespaart. Microsoft Dynamics NAV 2017 is nu beschikbaar! Meer info? Download de brochure van Microsoft Dynamics NAV 2017 of neem contact op met ons.
Lees verder
Innoveer en groei met Dynamics 365
Microsoft Dynamics AX & 365

Innoveer en groei met Dynamics 365

1 december 2016
Wat is Dynamics 365? Dynamics 365 is de nieuwe online bedrijfssoftware van Microsoft met integratie van uw ERP en CRM volledig in de cloud. Speel in op marktopportuniteiten door al uw bedrijfsprocessen te integreren via Dynamics 365. Integraties via Dynamics 365 Met Dynamics 365 integreert u verschillende business apps, waardoor u al uw bedrijfsprocessen kan beheren vanuit één plaats: Marketing Sales Field Service Operations Project Service Customer Service Dynamics 365 groeit mee met uw bedrijf Het grote voordeel van Dynamics 365 is dat u modulair kunt afnemen wat u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft. Bovendien kan u dankzij de cloud met Dynamics 365 wereldwijd opschalen. Met Dynamics 365 laat u uw organisatie groeien, evolueren en transformeren. Bent u benieuwd naar Dynamics 365 voor uw bedrijf? Contacteer ons.
Lees verder
iFacto @ NAV TechDays: when you are passionate about Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV

iFacto @ NAV TechDays: when you are passionate about Microsoft Dynamics NAV

22 november 2016
Van 15 tot en met 18 november waren het de NAV TechDays in Kinepolis Antwerpen. Dit jaar was iFacto meer dan ooit vertegenwoordigd. Met trots kunnen we zeggen dat één van onze eigen Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s) ook de organisator is van het event: Luc Van Dyck. Dit jaar waren er maar liefst 1044 inschrijvingen uit 42 landen die 12 sessies en 19 workshops konden volgen. Ook 15 van iFacto’s technische consultants hebben workshops en sessies gevolgd om volledig up-to-date te blijven van de nieuwste trends en de technische ontwikkelingen van Microsoft Dynamics NAV. Onze andere MVP, Eric Wauters, heeft ook zelf 2 presentaties en 1 workshop gegeven. Aangezien ons technisch team van consultants veel nieuwe knowhow heeft opgedaan, kan iFacto terugblikken op weer een succesvolle editie van de NAV TechDays.
Lees verder
iFacto op Directions in Praag
Microsoft Dynamics NAV

iFacto op Directions in Praag

27 oktober 2016
Directions, de grootste jaarlijkse conferentie voor Microsoft Dynamics Partners, vond plaats in Praag van 12 tot 14 oktober. Dit jaar werden er 1754 aanwezigen van 588 NAV Partners verwelkomd. Deelnemers konden maar liefst 150 sessies en 25 workshops bijwonen, vertegenwoordigers ontmoeten van 60 bedrijven die hun oplossingen voorstelden in aparte sessies en op een expositie. iFacto was ook aanwezig met een zeskoppige delegatie, onder wie Eric Wauters, één van onze eigen MVP’s, die ook drie presentaties gegeven heeft. iFacto ging naar Directions om zo veel mogelijk nieuwe product- en technische kennis en de nodige knowhow te vergaren om Dynamics NAV efficiënt te positioneren. Microsoft Dynamics NAV 2017 werd geïntroduceerd en is officieel op 24 oktober gelanceerd. Meer nieuws hierover volgt dus binnenkort. Daarnaast werd de gloednieuwe Dynamics 365 oplossing voorgesteld voor de Europese markt. De datum van een Belgische release is nog niet bekend. iFacto zal in ieder geval de ontwikkelingen hierrond op de voet volgen en iedereen up-to-date houden van zodra er meer info beschikbaar is.
Lees verder