Nieuws

iFacto@NAVTechDays: when you are passionate about Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV

iFacto@NAVTechDays: when you are passionate about Microsoft Dynamics NAV

22 november 2017
De 7e editie van NAV TechDays vond plaats van 14 tot en met 17 november in Kinepolis Antwerpen. NAV TechDays is een conferentie voor NAV developers waar technische workshops en sessies m.b.t. Microsoft Dynamics NAV te volgen zijn. Het event wordt jaarlijks georganiseerd door één van onze eigen Microsoft Most Valuable Professionals (MVPs): Luc Van Dyck. Naar jaarlijkse gewoonte nam ook een team van iFacto’s technische consultants deel aan NAV TechDays om hun kennis van de  technische ontwikkelingen van Microsoft Dynamics NAV op peil te houden. Zo investeert iFacto in kennis van zijn medewerkers en streven wij ernaar om u ook op technisch gebied optimaal te ondersteunen en van dienst te zijn. NAV TechDays 2017 was een topeditie met maar liefst 1236 deelnemers uit 44 landen en een uitgebreid programma van hoog relevante workshops en sessies. Ook Eric Wauters, onze andere Microsoft MVP, heeft dit jaar een presentatie en 2 workshops gegeven.
Lees verder
iFacto op Directions EMEA 2017 in Madrid
Microsoft Dynamics NAV

iFacto op Directions EMEA 2017 in Madrid

17 oktober 2017
Van 4 tot 6 oktober kwamen Microsoft Dynamics NAV partners uit heel Europa samen op Directions EMEA in Madrid. Directions is het jaarlijkse hoogtepunt voor NAV partners waar Microsoft zijn Dynamics NAV Roadmap en de nieuwe NAV versie presenteert. Tijdens deze editie stond Microsoft Dynamics NAV 2018 en de nieuwe Dynamics 365 versie op het programma. Een team van iFacto nam ook deel aan Directions om zo veel mogelijk nieuwe product- en technische kennis te vergaren en te delen met alle medewerkers van iFacto. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Microsoft Dynamics NAV en kunnen we u optimaal informeren en adviseren. Daarnaast past iFacto de nieuwe kennis van Directions toe bij de continue innovatie van zijn oplossingen. Dit jaar telde Directions EMEA meer dan 2000 deelnemers van meer dan 600 Dynamics partners uit 53 landen. Er waren in totaal 225 sessies en 25 workshops te volgen. Zes presentaties werden gegeven door Eric Wauters, onze Development Manager en Microsoft MVP (Most Valuable Professional).
Lees verder
Demo-event ERP voor Groothandel & Distributie en E-commerce opnieuw een groot succes!
Distri+, E-commerce

Demo-event ERP voor Groothandel & Distributie en E-commerce opnieuw een groot succes!

12 oktober 2017
Ons demo-event ERP voor Groothandel & Distributie en E-commerce was opnieuw een groot succes! De demo's over onze sectorspecifieke ERP-oplossing Distri+ en de geïntegreerde e-commerce oplossing Sana Commerce hebben indruk gemaakt op maar liefst 14 bedrijven. Weer een topevent voor iFacto! 
Lees verder
Nieuwe customer case over Distri+: Goodwill
Distri+

Nieuwe customer case over Distri+: Goodwill

6 september 2017
Een nieuwe customer case over Distri+ kan u terugvinden onder onze realisaties: Performantere verkoop en klantendienst met Microsoft Dynamics NAV en Distri+ bij Goodwill.  De distributeur in kerstdecoratie, Goodwill, heeft door de seizoenspiek een heel eigen specifiek bedrijfsproces. Goodwill werkt gedurende 9 maanden met een virtuele voorraad om orders te registreren die bovendien ook nog niet factureerbaar zijn. Het bedrijf was op zoek naar een geïntegreerde ERP-oplossing waarmee het in eerste instantie de verkoop over de verschillende kanalen efficiënter en correcter kon laten verlopen. Met Microsoft Dynamics NAV en Distri+ heeft Goodwill nu een efficiëntere klantendienst en performante verkoop, onder meer door de integratie met een webshop, die in het eerste jaar al voor 15% van de omzet zorgde. Lees hier de volledige case. Voor meer informatie over Distri+ klik hier. Andere realisaties binnen de groothandel & distributie vindt u hier. Bent u benieuwd naar Distri+ voor uw bedrijf? Of heeft u nog andere vragen? Aarzel niet ons te contacteren: info@ifacto.be +32 3 443 20 70 Vul het contactformulier in
Lees verder
Wil je deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team?

Wil je deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team?

3 augustus 2017
Om iFacto's groei te ondersteunen hebben wij sinds januari 2016 13 nieuwe gemotiveerde talenten opgenomen in ons team. Wij zijn echter altijd op zoek naar gemotiveerde collega's. Voel jij je geroepen om ons dynamisch en gepassioneerd team te versterken met jouw ervaring en expertise?  Aarzel dan niet en neem contact op! Wij zijn erg benieuwd naar jouw kwaliteiten! Onze vacatures
Lees verder
Geslaagd demo-event Business Intelligence voor Microsoft Dynamics en Power BI
Business intelligence

Geslaagd demo-event Business Intelligence voor Microsoft Dynamics en Power BI

26 april 2017
Ons demo-event Business Intelligence voor Microsoft Dynamics en Power BI was een primeur en meteen een groot succes! Maar liefst 28 personen hebben de demo's met bijzonder veel interesse bijgewoond. Zowel de demo BI4Dynamics als Power BI, die door Thomas van Buren van Hillstar werden gegeven, hebben duidelijk indruk gemaakt op de bezoekers.
Lees verder
Sana lunchsessie Liefmans brouwerij
E-commerce

Sana lunchsessie Liefmans brouwerij

21 april 2017
Op 20 april hield Sana een lunchsessie over het efficiënt beheren van een online productcatalogus met Sana Commerce in combinatie met het Product Information Management (PIM) systeem Perfion. Ook iFacto volgde met enkele van zijn klanten de sessies over Perfion, de customer case Locinox en het self service order portaal van Sana Commerce. Uitdagingen die in de sessies werden aangekaart: U heeft een grote online productcatalogus, maar de producten zijn niet snel terug te vinden in de zoekresultaten. U ondervindt moeilijkheden met het doorvoeren van wijzigingen in prijzen en productomschrijvingen op al uw kanalen. U weet precies welke productinformatie uw klanten nodig hebben, maar het op een juist manier online positioneren is lastig. Tijdens de lunchsessie hebben experts en ervaringsdeskundigen in B2B e-commerce en PIM hun visies en verhalen over dit onderwerp gedeeld. De middag eindigde met een bezoek aan de Liefmans brouwerij en een bierdegustatie.
Lees verder
Nieuwe customer case over SI Foodware: Vermeiren Princeps
Foodware 365

Nieuwe customer case over SI Foodware: Vermeiren Princeps

14 april 2017
Een nieuwe customer case over SI Foodware kan u terugvinden onder onze realisaties: Accuraat inzicht in voorraad en geautomatiseerde inkoop-en productieplanning bij Vermeiren Princeps. Vermeiren Princeps is een producent van ambachtelijke speculooskoekjes en speculoospasta. Daarnaast levert de onderneming speculoos in verschillende granules als basisgrondstof aan andere fabrikanten. Om verdere groei beheersbaar te maken, had Vermeiren Princeps nood aan een ERP-systeem specifiek voor het voedingsbedrijf. Daarom kozen ze voor SI Foodware van iFacto op basis van Microsoft Dynamics NAV. Met deze oplossing heeft de producent van ambachtelijke speculoos onder meer een accuraat inzicht in de voorraad en verloopt de inkoop en de productieplanning nu volledig automatisch. Bovenal heeft iedere medewerker nu meer inzicht in alle processen, is er meer transparatie van gegevens en is de foutenlast aanzienlijk gereduceerd. Lees hier de volledige case. Voor meer informatie over SI Foodware klik hier. Andere realisaties binnen de voedingssector vindt u hier. Bent u benieuwd naar SI Foodware voor uw voedingsbedrijf? Of heeft u nog andere vragen? Aarzel niet ons te contacteren: info@ifacto.be +32 3 443 20 70 Vul het contactformulier in
Lees verder
Directions Asia 2017
Microsoft Dynamics NAV

Directions Asia 2017

25 maart 2017
Dit jaar werd Directions, de jaarlijkse conferentie voor regionale Microsoft Dynamics NAV partners, voor de eerste keer in Azië georganiseerd. Op 23 en 24 maart ging het Microsoft Dynamics NAV event door in Bangkok waar 400 aanwezige Aziatische NAV partners 35 sessies en 9 workshops konden volgen die door de beste NAV experts van Microsoft, andere NAV partners en Microsoft MVP’s (Most Valuable Professionals) verzorgd werden. Zo heeft ook Eric Wauters, één van onze iFacto MVP’s, drie workshops gegeven: ‘Extensions’, ‘Bad Habits of NAV Developers’ en ‘Building Extensions with Powershell’. Zelf heeft hij een workshop gevolgd over ‘SaaSification’ (Software as a Service) en over de nieuwe ontwikkelomgeving voor de volgende Microsoft Dynamics NAV versie. Deze kennis zal hij nu aan onze andere developers overbrengen tijdens interne opleidingen. Op deze manier blijft het technische team van iFacto ook up-to-date met NAV 2017 en bereidt het zich voor op de toekomst.
Lees verder
Nieuwe customer case over iFacto Distri+: Horecamaterialen De Meester
Distri+

Nieuwe customer case over iFacto Distri+: Horecamaterialen De Meester

21 februari 2017
Een nieuwe customer case rond Distri+ werd toegevoegd bij onze realisaties: Toonbankafhandeling, artikelbeheer en inkoopplanning geoptimaliseerd bij De Meester met Distri+ van iFacto. Horecamaterialen De Meester verdeelt een uitgebreid aanbod aan keukengerei en horeca-artikelen voor hoofdzakelijk professionele gebruikers alsook particulieren. Voor De Meester is het essentieel om werknemers efficiënter in te zetten door zo veel mogelijk automatisering met een oplossing die ook kan meegroeien met het bedrijf. Daarom koos De Meester voor de Distri+ module van iFacto op basis van Microsoft Dynamics NAV. Met Distri+ werd onder meer een snellere afhandeling aan de toonbank, doeltreffend artikelbeheer en een eenvoudige inkoopplanning mogelijk. Lees hier de volledige case. Voor meer informatie over Distri+ klik hier. Andere realisaties binnen de groothandel & distributie vindt u hier. Bent u benieuwd naar Distri+ voor uw bedrijf? Of heeft u nog andere vragen? Aarzel niet ons te contacteren: info@ifacto.be +32 3 443 20 70 Vul het contactformulier in  
Lees verder
Geslaagd demo-event ERP voor Groothandel & Distributie Distri+ en E-commerce
Distri+, E-commerce

Geslaagd demo-event ERP voor Groothandel & Distributie Distri+ en E-commerce

10 februari 2017
Op 9 februari hadden we een meer dan geslaagd demo-event rond enerzijds Distri+, onze ERP-software voor groothandel en distributie, en anderzijds rond een Sanawebshop geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV en Distri+. Niet minder dan 18 bedrijven woonden de demo bij en waren zeer enthousiast en onder de indruk van de presentatie! Een knap event waar we allen fier op mogen zijn!
Lees verder