Microsoft Dynamics NAV

Het nieuwe jaar ingaan met NAV 2017

21 december 2016

Met 2017 in het vooruitzicht is het tijd om ook de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV voor te stellen. De nieuwe koers die al sinds 2015 werd ingezet voor de Microsoft producten wordt ook voor NAV 2017 verdergezet: integratie en eenvoud zijn de rode draad.

Wij zetten de voornaamste upgrades voor u op een rijtje:

 • In Office 365 experience
  Allereerst is de integratie met Office 365 verbeterd. Vanuit de nieuwe Outlook en Excel add-ins in NAV kunt u bijvoorbeeld snel communiceren, data exporteren, synchroniseren of delen met collega’s. Zo kunt u offertes en facturen direct met Outlook versturen, zonder de applicatie te verlaten.
 • Verdere integratie van Power BI
  De integratie met Power BI is in NAV 2017 nog meer doorgedreven. U kan nu veel gemakkelijker met de applicatie aan de slag vanuit NAV 2017. Een extra is dat u de in Power BI gegenereerde dashboards nu ook kan integreren in uw rolcentrum binnen NAV.
 • Meer gebruiksvriendelijkheid
  NAV 2017 is op verschillende manier nog gebruiksvriendelijker. Zo kunt u uw dagelijkse werkzaamheden overzichtelijker maken en verkrijgt u meer inzicht in de bijbehorende details met de Jobs Setup Wizard. In NAV 2017 organiseert en classificeert u artikelen nog makkelijker door te filteren op aangepaste artikeleigenschappen. Met de vernieuwde zoekfunctie vindt u eveneens veel sneller en enkel die info die u nodig heeft.
 • Online rekeningen betalen
  Met Microsoft Dynamics NAV 2017 is het voor klanten mogelijk om rechtsreeks hun rekeningen online te betalen via diensten als credit card, iDeal en PayPal.
 • Verkoop voorspellen en slimmer inkopen met ingebouwde Cortana Intelligence
  Aan de hand van historische data kan de ingebouwde Cortana Intelligence de vraag van uw klanten voorspellen. Op basis van die voorspellingen kan het systeem voorraad-aanvulvoorstellen voor leveranciers genereren, wat u veel tijd bespaart.

Microsoft Dynamics NAV 2017 is nu beschikbaar!

Meer info?

Download de brochure van Microsoft Dynamics NAV 2017 of neem contact op met ons.