Microsoft Dynamics NAV

iFacto op Directions in Praag

27 oktober 2016

Directions, de grootste jaarlijkse conferentie voor Microsoft Dynamics Partners, vond plaats in Praag van 12 tot 14 oktober. Dit jaar werden er 1754 aanwezigen van 588 NAV Partners verwelkomd. Deelnemers konden maar liefst 150 sessies en 25 workshops bijwonen, vertegenwoordigers ontmoeten van 60 bedrijven die hun oplossingen voorstelden in aparte sessies en op een expositie.

iFacto was ook aanwezig met een zeskoppige delegatie, onder wie Eric Wauters, één van onze eigen MVP’s, die ook drie presentaties gegeven heeft. iFacto ging naar Directions om zo veel mogelijk nieuwe product- en technische kennis en de nodige knowhow te vergaren om Dynamics NAV efficiënt te positioneren.

Microsoft Dynamics NAV 2017 werd geïntroduceerd en is officieel op 24 oktober gelanceerd. Meer nieuws hierover volgt dus binnenkort. Daarnaast werd de gloednieuwe Dynamics 365 oplossing voorgesteld voor de Europese markt. De datum van een Belgische release is nog niet bekend. iFacto zal in ieder geval de ontwikkelingen hierrond op de voet volgen en iedereen up-to-date houden van zodra er meer info beschikbaar is.