Foodware 365

Nieuwe customer case over SI Foodware: Vermeiren Princeps

14 april 2017

Een nieuwe customer case over SI Foodware kan u terugvinden onder onze realisaties: Accuraat inzicht in voorraad en geautomatiseerde inkoop-en productieplanning bij Vermeiren Princeps. Vermeiren Princeps is een producent van ambachtelijke speculooskoekjes en speculoospasta. Daarnaast levert de onderneming speculoos in verschillende granules als basisgrondstof aan andere fabrikanten.

Om verdere groei beheersbaar te maken, had Vermeiren Princeps nood aan een ERP-systeem specifiek voor het voedingsbedrijf. Daarom kozen ze voor SI Foodware van iFacto op basis van Microsoft Dynamics NAV. Met deze oplossing heeft de producent van ambachtelijke speculoos onder meer een accuraat inzicht in de voorraad en verloopt de inkoop en de productieplanning nu volledig automatisch. Bovenal heeft iedere medewerker nu meer inzicht in alle processen, is er meer transparatie van gegevens en is de foutenlast aanzienlijk gereduceerd.

Lees hier de volledige case. Voor meer informatie over SI Foodware klik hier. Andere realisaties binnen de voedingssector vindt u hier.

Bent u benieuwd naar SI Foodware voor uw voedingsbedrijf? Of heeft u nog andere vragen? Aarzel niet ons te contacteren: