AX for Pharma.jpg
Lees meer! Vraag een brochure aan.
SMB S.M.B. Het ERP-systeem voldeed niet meer aan de bedrijfsbehoeften en werd vervangen door Microsoft Dynamics AX 2012 en AX for Pharma.

AX for Pharma Advanced Quality Management

Advanced Quality Management biedt een compleet platform binnen de AX for Pharma ERP-oplossing die de tools voorziet om de laboratoriumbehoeften te vervullen die voordien via dure LIMS en maatwerk werden verwerkt.

De ingebouwde link tussen informatie en processen zorgt voor een accurate controle van de waarde van kwaliteit versus kosten van de kwaliteit, real-time communicatie tussen afdelingen, en een overzicht dat alle zakelijke processen en functies bevat.

Kwaliteitscontrole of kwaliteitszorg-processen voldoen aan GxP richtlijnen en regelgeving, in het bijzonder Eudralex volume 4 annex 11 en 21 CFR Part 11. U kan de goedkeuringen op papier en documenten vervangen door elektronische processen die de nauwkeurigheid verbeteren en het validatieproces vereenvoudigen.

Met Corrective Action / Preventive Action (CAPA) Management streeft men ernaar om systematisch te onderzoeken welke de oorzaken van non-conformiteiten zijn om zo herhaling te voorkomen. Dit stelt u in staat om de controle te verhogen, problemen op te vangen en te verbeteren, het resultaat te meten en continu het systeem te monitoren.

Met onze CAPA-module kan uw bedrijf de naleving, doeltreffendheid en efficiëntie verzekeren en tegelijkertijd het globale kwaliteitsniveau verhogen dankzij de integratie van de CAPA module met de AX for Pharma ERP-oplossing.

Download de factsheet AX for Pharma - Advanced Quality Management

AX for Pharma GMP Plant Maintenance

AX for Pharma GMP Plant Maintenance Module verbetert uw onderhoudsprestaties door een verbetert inzicht, garantie op de volledige controle van onderhoudsprocessen, en het plannen van preventief onderhoud voor het behandelen en documenteren van ongeplande herstellingen.

Voor de farmaceutische, chemische en life sciences bedrijven die gericht zijn op gepland onderhoud van productie-installaties en apparatuur, zorgt GMP plant maintenance voor een tijdige, kosteneffectieve productie, optimale leveringsprestaties en volledige traceerbaarheid voor kritische en gereglementeerde apparatuur.

GMP Plant Maintenance is volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics AX om u te helpen bij:

  • het beheer en het volgen van onderhoud aan installaties en apparatuur voor machines, weegschalen, instrumenten en andere belangrijke activa
  • het genereren van preventieve en adhoc werkorders voor het onderhoud van installaties en apparatuur

Download de factsheet AX for Pharma - Gmp Plant Maintenance

AX for Pharma Dispensing Module

De AX for Pharma Dispensing Module biedt fabrikanten een hoog niveau van controle en zichtbaarheid van work-in-progress materialen in GxP omgevingen.

Met de Dispensing Module is het mogelijk om weegschalen te verbinden met de ERP productie- en voorraad modules, en berekent het de benodigde hoeveelheden actieve ingrediënten en vulstoffen / ter compensatie van te gebruiken ingrediënten. Dankzij de volledige integratie met het ERP gebeuren is het mogelijk de materialen te kiezen volgens de FEFO/FIFO-methode.

Zodra de Dispensing operator de barcode (label) van de gewogen container scant, controleert de Dispensing module de batch status, de beschikbaarheid en de vervaldatum. Zo wordt voorkomen dat niet-conforme of vervallen batches in productie terecht komen. Het gewicht dat door de weegschaal werd geregistreerd, wordt onmiddellijk opgenomen in de productie-picklijst voor consumptie, met inventarisaanpassingen mocht de werkelijk gewogen hoeveelheid verschillen van de theoretische.

Download de factsheet AX for Pharma Dispensing Module

Vraag een demo aan

Bel +32 (0)3 443 20 70
of word teruggebeld:

Dank u. U wordt zo spoedig mogelijk gecontacteerd.

Er is een fout opgetreden, probeer opnieuw.