E-commerce Microsoft Dynamics Nav
Download brochure Lees meer over B2B E-commerce met Microsoft Dynamics!
Piscaer Piscaer Elektrogroothandel Piscaer met zijn oude IT infrastructuur in een doodlopend straatje.

Meer groei met Sana E-commerce voor Microsoft Dynamics NAV en AX 

Afzetmarkten die grenzen overschrijden en productielijnen die verspreid worden over de hele wereld brengen nieuwe opportuniteiten met zich mee, maar ook ook meer concurrentie. Hoe kunt u uw marktbereik vergroten en tegelijk de administratieve en logistieke kosten onder controle houden? Een standaard e-commerce oplossing geïntegreerd met uw ERP biedt de oplossing.

Met een Sana webshop beschikt u over een krachtige B2B E-commerce voor Microsoft Dynamics NAV en AX. Een Sana webshop is de enige webshop die geïnstalleerd wordt binnenin Microsoft Dynamics en gebruikt bijgevolg alle real-time info uit uw Microsoft Dynamics NAV of AX. Bovendien worden orders direct in Microsoft Dynamics verwerkt. Op die manier zal deze B2B e-commerce u helpen uw business te optimaliseren en tijd en geld te besparen. 

Lees hieronder de factsheet over hoe B2B E-commerce verschilt van B2C E-commerce en hoe u met een Sana webshop daarop inspeelt.

Lees meer over B2B E-commerce versus B2C E-commerce

Benieuwd naar hoe B2B bedrijven wereldwijd staan tegenover e-commerce? Lees het hieronder in de Sana B2B E-commerce Monitor, een survey uitgevoerd bij meer dan 520 beslissingsnemers in e-commerce van de VS, Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Lees het rapport van de Sana B2B E-commerce Monitor

Voordelen Sana e-commerce geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV en AX

  • Versnelde communicatie
  • Vlottere levering van producten
  • Optimalisatie service management
  • Uitgebreid en kosteloos informeren van de klant
  • Klant kan tijd-en plaatsonafhankelijk consumeren
  • Overheadkosten worden tot een minimum gereduceerd

B2B e-commerce voor Microsoft Dynamics NAV en AX

Sana Commerce heeft reeds 20 jaar ervaring in B2B e-commerce en is wereldwijd actief. Sana Commerce, ‘Certified voor Microsoft Dynamics’ (CfMD), biedt een B2B e-commerce die naadloos geïntegreerd is met Microsoft Dynamics NAV en AX en kan zowel gebruikt worden als online web store als sales portal. De mobiele bestel-app levert volledige vrijheid in het opnemen van bestellingen voor vertegenwoordigers. 

 

 

Vraag een demo aan

Bel +32 (0)3 443 20 70
of word teruggebeld:

Dank u. U wordt zo spoedig mogelijk gecontacteerd.

Er is een fout opgetreden, probeer opnieuw.