Level up

Level up your finance met iFacto Financials.

Dé geïntegreerde applicatie voor Business Central die de financiële module verrijkt. 

Geïntegreerde financiële module in Business Central ERP

Toegevoegde financiële functionaliteit

Dynamics 365 Business Central is een ERP-toepassing met een financiële module waarbij elk bedrijf de financiële bedrijfsprocessen in kan beheren. Deze financiële module beschikt over talloze functionaliteiten waarmee de boekhouding van elke KMO op een inzichtelijke manier kan vereenvoudigd worden.

iFacto Financials verrijkt de algemene werking van deze financiële module door diverse functionaliteiten te bundelen in 1 app, zodoende elk bedrijf steeds beschikt over een compleet en up-to-date boekhoudpakket, gebaseerd op een internationaal erkende toepassing.

Vereenvoudig het beheer door uitgebreide inzichten

De out-of-the-box accountant rol zorgt ervoor dat alle activiteiten gerelateerd aan een boekhoudkundig profiel binnen de organisatie gecombineerd worden in één rol center. Beheer van hieruit meerdere dagboeken voor zowel inkoop en verkoop op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Maak in één beweging gebruik van tools zoals het valideren van BTW-nummers via de VAT VIES en stel op een eenvoudige manier verschillende BTW-types in voor zowel klanten als leveranciers.

Navigeer doorheen de cijfers en creëer inzicht door een drill-down te maken op elke transactie.

iFacto Financials ontzorgt de financiële medewerkers door een uitgebreid inzicht te geven in details en dit op een eenvoudige en overzichtelijke manier, zonder overbodige kliks.

Uitgebreide financiële inzichten en rapporten met iFacto Financials
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar. 

Related