Revision

Onder begeleiding van Eric Wauters, reeds zes keer verkozen tot Microsoft Most Valuable Professional, werkt ons technisch team dagelijks aan de ontwikkeling van tools om het gebruiksgemak voor developers, consultants en eindgebruikers te optimaliseren.

Tot voor kort werden wijzigingen aangebracht in de broncode van Microsoft Dynamics NAV nooit bijgehouden, wat een belangrijke tekortkoming voor veel programmeurs was. iFacto Revision voorziet in deze behoefte: ifacto Revision maakt het mogelijk om te controleren wat is gewijzigd, waarom het is gewjzigd, door wie en wanneer.

  • Eenvoud: iFacto Revision is eenvoudig te installeren en hoeft slechts eenmaal te worden opgezet voor alle medewerkers die werken met objecten.
  • Er verandert niets voor de gebruiker: de programmeerervaring blijft detzelfde als voorheen
  • iFacto Revision kan worden gekoppeld aan Microsoft Visual SourceSafe, een source control software voor kleine software development projecten.
  • iFacto Revision kan worden gekoppeld aan Microsoft Team Foundation Server (TFS), dat broncontrole, gegevensverzameling, rapportage- en projectmanagement toelaat voor grote gezamenlijke software ontwikkelingsprojecten.
  • iFacto Revision biedt een extra functie waarmee het vergelijken van objecten over meerdere databases heen kan. Zo kan bijvoorbeeld een draaiende database vergeleken worden met een testversie. Indien er verschillen tussen de twee versies verschijnen, kunnen de databases worden omgezet naar een online tool en de items worden onmiddellijk bijgewerkt.
Download brochure Lees meer over onze oplossing Revision.