Steven Arrazola de OnateSteven Arrazola de Onate behaalde in 1995 het diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven. Dankzij de diversiteit van deze opleiding had Steven al een uitgebreide voorkennis van de bedrijfsprocessen in belangrijke sectoren en dit, in combinatie met zijn uitgesproken interesse voor IT, deed hem de stap maken naar de ERP- wereld. Hij startte zijn carrière als account manager bij ASQ. Daarna werd hij bij Director Solution Sales bij de Real Software Group (momenteel RealDolmen) en kreeg hij de eindverantwoordelijkheid over de verkoop van bedrijfsoplossingen in België en Nederland.

Na meer dan 10 jaar ervaring, volgde er voor Steven een nieuwe uitdaging en besloot hij in 2005 Partner te worden van iFacto, en nam hij de rol op van Sales & Marketing Manager. In 2011 werd Steven Managing Partner en werd hij algemeen verantwoordelijk voor iFacto en de uitbouw van de iFacto Group.

RogerRoger Van Beeck startte zijn professionele loopbaan midden jaren ’80 in de informaticawereld in een technische functie(als programmeur COBOL op mainframe) en groeide doorheen zijn loopbaan door naar diverse functies zowel technisch als op management vlak. Hij heeft voor verschillende softwarehuizen gewerkt zoals o.a. voor Intersem Sligos, Management Share, Porthus, Descartes Systems Group Itineris en FedEx als multinational. Al die jaren was hij actief met de ontwikkeling en implementatie van softwareapplicaties en –oplossingen, en dit in diverse markten zoals overheid, logistiek, bankwezen, maritiem wezen, en meestal met focus op processen en software. Hierdoor heeft hij een ruime ervaring opgebouwd in professional IT services en software product ontwikkeling.

Later kwam hij in contact met Microsoft Dynamics AX en startte als VP Product Delivery bij ISV Itineris. Zowel op product ontwikkelingsvlak alsook project delivery vlak heeft hij Itineris op een structureel hoger niveau gebracht. Op zeer korte tijd(door de introductie van een nieuw energiemarktmodel in NL) heeft hij talloze AX (grote) projecten afgesloten op succesvolle wijze en besloot hij een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Sinds 2014 is hij verantwoordelijk voor de verdere operationele ontplooiing van de AX unit binnen de Benelux markt.