Steven Arrazola de OnateSteven Arrazola de Onate 
behaalde in 1995 het diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven. Dankzij de diversiteit van deze opleiding had Steven al een uitgebreide voorkennis van de bedrijfsprocessen in belangrijke sectoren en dit, in combinatie met zijn uitgesproken interesse voor IT, deed hem de stap maken naar de ERP- wereld. Hij startte zijn carrière als account manager bij ASQ. Daarna werd hij bij Director Solution Sales bij de Real Software Group (momenteel RealDolmen) en kreeg hij de eindverantwoordelijkheid over de verkoop van bedrijfsoplossingen in België en Nederland.

Na meer dan 10 jaar ervaring, volgde er voor Steven een nieuwe uitdaging en besloot hij in 2005 Partner te worden van iFacto, en nam hij de rol op van Sales & Marketing Manager. In 2011 werd Steven Managing Partner en werd hij algemeen verantwoordelijk voor iFacto en de uitbouw van de iFacto Group.

GilbertGilbert Henderickx zette zijn eerste stappen in de ERP-wereld als product manager bij ASQ. Na 20 jaar project management waren er geen geheimen meer in bedrijfsoplossingen voor het automatiseren van logistieke en operationele processen. Met een impressionant implementatiepalmares en een rijke bagage aan ervaring en expertise op zak besloot hij dan ook een nieuwe uitdaging aan te gaan als partner van iFacto.

Vandaag biedt hij als Solution Manager een ondersteunende rol bij het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het uitwerken van functionele behoeftes en het opstellen van de projectmethodologie. Verder is hij verantwoordelijk voor de coaching van de projectleiders en functionele consultants en staat hij in voor de opvolging en coördinatie van projecten.

EricEric Wauters kan zich zonder scrupules een Microsoft Dynamics NAV expert noemen. De passie voor software was altijd aanwezig bij Eric. Na zijn studies Toegepaste Informatica volgde hij een stageprogramma in Finland waar hij zijn eerste praktijkervaringen op deed. Terug in België focuste Eric zich op Enterprise Resource Planning en dit op basis van Microsoft Dynamics. Na zich te hebben ontwikkeld tot Microsoft Dynamics specialist, stapte Eric in een nieuw avontuur: de oprichting van iFacto.

Vandaag is Eric als Development Manager verantwoordelijk voor de productiestrategie en stuurt hij het technisch team aan. Eric is dankzij zijn passie en kennis een geapprecieerd persoon geworden in de wereld van Microsoft Dynamics. Hij werd meermaals bekroond tot Most Valued Professional, een onderscheiding die slechts 19 specialisten in de hele wereld te beurt valt.

KristofKristof Cornelis startte in 2001 zijn loopbaan als levensmiddelentechnoloog in de kwaliteitszorg. Hierna maakte hij zich heel wat bedrijfsprocessen eigen als Proces- en Projectingenieur in kleine en grote projecten binnen de levensmiddelensector. Na een bijkomende IT-opleiding besloot hij beide expertises te combineren en maakte de overstap naar de ERP-wereld. Op deze manier weet hij als geen andere welke vragen in uw bedrijf spelen en hierop een praktisch antwoord te bieden. Vandaag is Kristof Project Manager en stuurt hij het team van projectleiders en consultants aan.

PeterPeter Sente