Referenties

Sorteer op oplossing

Blue Moon

Blue Moon is gespecialiseerd in de audiovisuele ondersteuning van bedrijfsevenementen, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector en voert jaarlijks 1.400 projecten uit. De onderneming uit Aartselaar wilde graag meer controle en inzicht krijgen in haar boekhoudkundige processen en haar financiële situatie, met het oog op toekomstige groei. Daarom koos de onderneming voor een samenwerking met iFacto dat de financiële module van Microsoft Dynamics NAV bij Blue Moon implementeerde. Deze module automatiseert de boekhouding en heeft de financiële workflow bij Blue Moon veel efficiënter gemaakt.

Gregory Buytaert & Mathieu D'Hondt (Blue Moon)

Bopro

Bopro is als integrale vastgoeddienstverlener actief in het beheer van de volledige levenscyclus van gebouwen. Bopro stapte voor zijn boekhouding over op Microsoft Dynamics NAV. Dat platform bood de mogelijkheid om de stroom inkomende en uitgaande facturen te optimaliseren en te automatiseren met PPM.net, de documentbeheeroplossing van informaticapartner Ex Arte. Het project vormt een eerste fase in het streven van Bopro naar de digitalisering van de volledige documentenstroom. 

NBN

De IT & Sales manager van het NBN zag zich door het oude maatwerkpakket belemmerd om een degelijke reorganisatie door te voeren. Hij wist dat Microsoft Dynamics NAV de nodige structuur en flexibiliteit in huis had om zijn ideeën te ondersteunen. In iFacto vond hij een IT-partner die zijn visie deelde en die op heel korte termijn kon realiseren. Microsoft Dynamics NAV biedt het NBN glasheldere boekhoudcijfers, een goede samenwerking tussen alle afdelingen, een betere dienstverlening… kortom: gemoedsrust.

Peter Brosens (NBN) & Peter Sente (iFacto)

Showtex

Het in Antwerpen gevestigde Showtex is in de entertainmentbusiness wereldwijd gekend als trendsetter in textieldecoraties voor theaters, concerten, televisie, musea en beurzen. Het bedrijf heeft vandaag vestigingen in Antwerpen, Nederland, Dubai en Hong Kong. Om de internationale activiteiten logistiek, commercieel en financieel beter op te volgen, stapte Showtex onlangs over op een nieuw Microsoft Dynamics NAV bedrijfssysteem. Het bedrijf waardeert de vlotte samenwerking en de vakkennis van informaticapartner iFacto, die het project tot een goed einde bracht.