Referenties

Sorteer op oplossing

Filliers Distillery

Een bedrijf dat bijna anderhalve eeuw meedraait moderniseren, voor deze uitdaging stond iFacto toen graanstokerij Filliers Distillery kwam aankloppen. Met een gefaseerde ERP-implementatie slaagde zij er in alle (logistieke, administratieve, financiële) bedrijfsprocessen te stroomlijnen, inclusief o.a. accijnzenmodule, WMS gestuurd hoogbouwmagazijn, kwaliteitscontrolesysteem en track & trace.  De investering in Microsoft Dynamics 365 en Foodware 365 werpt zijn vruchten af, met de realisatie van een groter volume met hetzelfde aantal medewerkers, aanzienlijke omzetstijging en en snellere bediening van de klanten. 

 

CEO Filliers Distillery Bart Cnudde en Managing Director Steven Arrazola de Onate in de graanstokerij.

Rabbit

Rabbit producteert kant-en-klare maaltijden met verse ingrediënten onder private label of het Rabbit merk. Met een focus op verse maaltijdsalades staan verse groenten centraal. Dagelijks worden groenten vers ingekocht en versneden. Van daaruit wordt waarde toegevoegd.
Rabbit startte zijn zoektocht niet naar een leverancier, maar naar een partner. Een partner die hen begeleidt in de automatisering van de geïntegreerde bedrijfsprocessen die moeten leiden tot procesoptimalisatie, zo lage mogelijke voorraden, concurrentieel voordeel in kwaliteitsbewaking en opvolging, afvalstroomreductie en een zo efficiënt mogelijke bedrijfsadministratie. Deze partner vonden zij bij iFacto die samen met Rabbit de totaaloplossing Microsoft Dynamics NAV SI Foodware uitrolde.

Rabbit

Aveno

Aveno, gevestigd in de Antwerpse en Rotterdamse zeehaven, produceert en verhandelt vloeibare plantaardige oliën, premium olijfolie, lange levensduur frituuroliën en vetten, margarine, tropische of "Koelkast Free" margarines, bakkerij margarine, broodverbetermiddelen, … voor binnenlandse en internationale afnemers. Met een totaaloplossing als Microsoft Dynamics NAV SI Foodware versterkt en optimaliseert Aveno hun brede, gediversifieerde productiecapaciteit en laat Aveno toe aan de verzoeken van hun klanten te voldoen. Als jong en dynamisch bedrijf heeft Aveno gekozen voor een pakket waarbinnen zij hun groeiende bedrijfsprocessen kunnen automatiseren samen met iFacto, die als partner met hen meedenkt.

Aveno, lipid solutions.

Smet

Na de implementatie van Smet Production, werd ook de bedrijfsoftware van Chocolaterie Smet opgezet met Microsoft Dynamics ERP.   Smet koos voor deze oplossing omwille van de totaaloplossing met unieke focus op de levensmiddelenindustrie en de ruime ervaring van het implementatieteam binnen de sector. Smet is een gerenommeerde Belgische onderneming met een zeer uitgebreid aanbod, gespecialiseerd in kwaliteitsproducten bestaande uit halffabricaten o.a. chocolade, gekonfijt fruit en schavelingen, maar ook eindproducten in de vorm van chocolade holfiguren in alle vormen en maten. Smet is reeds 50 jaar een toonaangevende decoratieleverancier en problem-solver voor de industrie.

Smet Productions, chocolaterie.

Vermeiren Princeps

Om verdere groei beheersbaar te maken, had Vermeiren Princeps nood aan een ERP-systeem specifiek voor het voedingsbedrijf. Daarom kozen ze voor SI Foodware van iFacto
op basis van Microsoft Dynamics NAV. Met deze oplossing heeft de producent van ambachtelijke speculoos onder meer een accuraat inzicht in de voorraad en verloopt de inkoop-en de productieplanning nu volledig automatisch. Bovenal heeft iedere medewerker nu meer inzicht in alle processen, is er meer transparatie van gegevens en is de foutenlast aanzienlijk gereduceerd.

Peter Vermeiren en Carina Verbist van Vermeiren Princeps met Evelien Steenhuyse van iFacto.