ERP-software voor groothandel en distributie

Distri+ is een eigen toevoeging van functionaliteiten aan de standaard ERP-oplossing Dynamics 365 Business Central, deze functionaliteiten zijn gericht op groothandel en distributie. Distri+, alle voordelen van een standaard ERP-systeem, aangevuld met alle noden gangbaar in uw sector, ondergebracht in 1 geïntegreerd platform.

Versterk uw verkoopskanalen

Beheer uw multi-channel verkoop op een snelle manier. Met Distri+ kunt u uw orders op diverse manieren ingeven.

Via de uitgebreide toonbankverkoop kunt u met bijhorende scanning werken, klanten aanmaken en snel offertes opmaken met bruto- en nettoprijzen. Met de PowerSearch zoekt u bovendien over honderdduizenden artikels op artikelnaam, delen van  namen, artikelspecificaties, synoniemen van artikels of zelfs niet-stock artikels.

Laat uw vertegenwoordigers een order mobiel ingeven of maak vanuit uw e-mail rechtstreeks offerte en orders aan via copy-paste.

EDI-Framework

Met het standaard geïntegreerde EDI-framework maakt u gemakkelijk en snel integraties met transporteurs, grootdistributie, etc.

Sana Commerce

Breid Distri+ uit met de 100% integreerbare e-commerce toepassing voor B2B, Sana Commerce.

Verbeter uw inkopen

Wapen u tegen toenemende betalingstermijnen van uw klanten en de enorme druk op prijzen en marges door uw inkoopplanning te verbeteren.

Stem uw inkopen beter af via het inkoopvoorstel van Distri+ waarmee u aankoopt op basis van diverse parameters (min, max, verkoop- en verbruikshistoriek, ABC-analyse,...).

Volg uw overzeese inkopen perfect op met de containerplanning van Distri+ zodat u helder kunt communiceren met uw klanten over bestellingen, leveringen, etc.

Met Distri+ maakt u eenvoudig nieuwe artikels aan en voert u efficiënt prijswijzigingen door. Prijslijsten worden zeer snel ingelezen vanuit Excel via een template per leverancier. Artikels die niet meer in het assortiment voorkomen, kunnen worden gedetecteerd en aansluitend van artikelstatus worden gewijzigd.

Efficiënt magazijnbeheer

Lever snel en correct door uw magazijn bijzonder efficiënt te beheren met Distri+. Via de uitgebreide magazijnscanning boekt u snelheidswinst met een flexibele magazijnopzet én met een sturende WMS.

Flexibel magazijn

Met Distri+ kunt u snel goederen ontvangen en op vrije locaties in het magazijn plaatsen. Backorders kunt u meteen omboeken.

Via de verplaatsingen kan de magazijnier de goederen in de juiste rekken plaatsen. Het picken en verzenden van artikels verloopt snel en met de nodige flexibiliteit.

Sturend Warehouse Management System (WMS)

Hanteer een sturend WMS-systeem met Distri+ die de regels in uw magazijn zal bepalen rond:

  • Ontvangst
  • Verplaatsing
  • Picking
  • Verzending
  • Inventaris

iFacto nieuws

Oudere nieuwsberichten
WHITEPAPER | Marktonderzoek: Cloudstrategie bij grote en middelgrote Belgische bedrijven

WHITEPAPER | Marktonderzoek: Cloudstrategie bij grote en middelgrote Belgische bedrijven

19 februari 2021
De coronacrisis heeft de digitale transformatie versneld, alvast wat de digitale werkplek betreft. Maar wat met de andere domeinen op de digitale snelweg? Wie de economie in de gaten houdt, weet dat we moeten evolueren naar een ‘digital first’-aanpak op elk beleidsniveau en in alle sectoren. In de toekomst wordt elke organisatie op de een of andere manier een digitaal bedrijf. Of niet, en dan dreigt ze irrelevant te worden. Micronos en de Cronos Groep voerden een diepgaand onderzoek uit naar cloud- en digitale strategieën bij grote en middelgrote Belgische organisaties. Meer dan 160 CIO's en IT-managers namen deel en spraken openlijk over hun uitdagingen, ervaringen en strategieën om naar de cloud te verhuizen en een digitaal bedrijf te worden. Download het rapport om inzicht te krijgen in de belangrijkste cijfers, trends en geleerde lessen.
Lees verder
WHITEPAPER | Voorbereid zijn voor B2B e-commerce in (en na) 2021
E-commerce

WHITEPAPER | Voorbereid zijn voor B2B e-commerce in (en na) 2021

2 februari 2021
In de loop der jaren hebben we e-commerce trends ingrijpend zien veranderen. Digitalisatie en technologische transformatie blijven de overkoepelende doelen die aan de basis liggen van deze trends. 2020 versnelde de digitalisering, maar zorgde ook voor disruptie in de trends die we in de toekomst verwachtten.  Meer dan ooit is er de noodzaak voor bedrijven om agility en digitale transformatie te omarmen. Om bedrijven te helpen hierin te slagen heeft Sana een uitgebreid rapport samengesteld over hoe je voor te bereiden op e-commerce in 2021 en lang. Download het rapport and be prepared!
Lees verder