Power Platform, low code/no code van Microsoft | iFacto
Level up

Grootse ideeën worden krachtige oplossingen.

Boost de innovatie binnen uw bedrijf en geef iedereen de kracht om waarde te creëren met het Microsoft Power Platform, een low-code developmentplatform.

Krachtige oplossingen met Microsoft Power Platform

De kracht van het Power Platform

Power BI, Power Apps, Power Pages, Power Automate en Power Virtual Agents zijn de bouwstenen van dit krachtig platform. Deze applicaties en hun low-code gebruiksgemak geven de mogelijkheid om problemen en uitdagingen het hoofd te bieden, waardoor concrete behoeften onmiddellijk ingelost worden.

Gebruikers kunnen er flexibele en intuïtieve on-demand oplossingen mee ontwikkelen, waardoor er snel kan ingespeeld worden op de veranderende behoeften binnen de organisatie en sector.

PowerApps voor low-code gebruiksgemak

Samen sterker met Dynamics 365

De sterkte van het Power Platform is groter dan de som van de afzonderlijke delen. De applicaties kunnen naadloos verbonden worden met zowel gekende Microsoft producten zoals Microsoft 365, Dynamics 365 en Microsoft Azure, als met autonome applicaties. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden in het bouwen van complete bedrijfsoplossingen.

Het Power Platform is gebouwd met het oog op gemakkelijk beheer, sterke beveiliging én op de groei van ondernemingen faciliteren.

Power Platform applicaties naadloos verbonden met Microsoft producten

Bouwstenen van het platform

 • Power BI voor een datagedreven bedredrijfscultuur

  Power BI

  Neem onderbouwde beslissingen door een datagedreven bedrijfscultuur en verkrijg waardevolle bedrijfsinzichten. Verzamel data uit verschillende bronnen zoals Dynamics 365, Customer Engagement apps, SQL, etc. en genereer uiterst visuele en interactieve dashboards in combinatie met de ingebouwde AI-mogelijkheden.

 • Power Apps voor innovatieve ideeën die efficiënt werken bevorderen

  Power Apps

  Speel onmiddellijk in op concrete behoeften. Stimuleer innovatie en zet ideeën om in organisatiebrede oplossingen door elk team de mogelijkheid te geven om eenvoudig applicaties te bouwen in een snelle low-code ontwikkelomgeving.

 • Power Pages

  Power Pages

  Creatie eenvoudig maken voor iedereen. Bouw snel en met weinig code zakelijke websites met bedrijfsdata die op een beveiligd platform gehost worden.

 • Power Automate voor geautomatiseerde workflows tussen applicaties

  Power Automate

  Creëer geautomatiseerde workflows tussen applicaties en services. Repetitieve processen worden omgezet in automatische flows en procesautomatisering kan toegepast worden op bedrijfsniveau. Hierdoor verhoogt de productiviteit binnen de onderneming aanzienlijk.

 • Power Virtual Agents voor gebruiksvriendelijke chatbots

  Power Virtual Agents

  De complexiteit van code en AI wordt weggenomen. Bouw eenvoudig chatbots in een gebruiksvriendelijke grafische interface om in gesprek te gaan met klanten en werknemers.

Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.