Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management | iFacto
Level up

Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

De aangewezen ERP-oplossing voor grote en internationale ondernemingen.

Finance& Supply Chain

Versnel de groei en prestaties van uw bedrijf

Voor ondernemingen met uitdagende processen, actief in meerdere landen of met een complexe bedrijfsstructuur is Microsoft Dynamics 365 de aangewezen Enterprise Resource Planning (ERP) oplossing. Dynamics 365 helpt bij het stroomlijnen, optimaliseren en automatiseren van ondernemingen, en integreert data en informatie van verschillende afdelingen.

Microsoft Dynamics 365 Finance en Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management vormen samen een totaaloplossing voor financiën, productie en logistiek en helpt organisatorische risico's te beheren. Een naadloze integratie met Power BI en Power Apps zorgt voor diepgaand inzicht door rapportering en applicaties op maat van uw organisatie.

Dynamics 365 Finance

Microsoft Dynamics 365 Finance reikt de nodige tools aan om de financiële gezondheid van een bedrijf te beoordelen en te verbeteren. Toegankelijke inzichten, geoptimaliseerde processen en vereenvoudigde naleving zijn enkele van de steunpilaren die Dynamics 365 Finance biedt om alle financiële operaties binnen een onderneming te beheren.

Dynamics 365 Supply Chain Management

Een robuuste Supply Chain stelt bedrijven in staat om zich succesvol aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en vraag van klanten en leveranciers. Dynamics 365 Supply Chain Management zorgt voor grip op de toeleveringsketen en maakt deze intelligent en tolerant. Met realtime zichtbaarheid in de beschikbaarheid van materiaal, machines en resources, een flexibele planning en bedrijfscontinuïteit, wordt automatisch ingespeeld op uitdagingen en kan er een optimaal serviceniveau geboden worden aan klanten. 

Welke mogelijkheden bieden deze oplossingen?

 • Verbeterde financiële prestaties met ERP

  Verbeterde financiële prestaties

  Verhoog winstmarges door het reduceren van faalkosten en financiële risico’s. Neem strategische beslissingen op basis van gegevensgestuurde voorspellingen waardoor continuïteit en groei wordt gestimuleerd.

 • Modern warehousemanagement

  Modern warehouse management

  Voorspellende analyses voor een optimale in- en verkoop in combinatie met optimale en transparante logistieke processen zorgen dat er sneller kan ingespeeld worden op veranderende klantwensen. Vroegtijdig signaleren en reageren op voorraadtekorten creëert een verhoogde leverbetrouwbaarheid richting klanten.

 • Verhoogde productie output met Dynamics 365 ERP

  Verhoogde productie output

  Proactief beheer van de werkvloer; stuur op werkbaar werk door verzamelde data van machines en systemen en creëer bruikbare informatie om de productie optimaal aan te sturen. Voorkom stilstand van het machinepark door proactief noodzakelijk onderhoud te signaleren.

 • Vereenvoudigd productbeheer

  Vereenvoudigd productbeheer

  Het configureren van eindproducten t.b.v. in- en verkoop zorgt voor een snellere marktintroductie. Het garandeert een optimale kwaliteit van de producten en stelt productinformatie sneller en op een hoger niveau beschikbaar.

 • Artificiële Intelligentie (AI) met Dynamics 365

  Inzicht op een hoger niveau

  Ingebouwde Artificiële intelligentie (AI) biedt praktische en inzetbare informatie die uit de basis rapporten moeilijk naar voor komt. Til zo inzichten naar een hoger niveau en maak doorgedreven beslissingen om uw onderneming een concurrentieel voordeel te geven in de markt.

Contact

Finance & Supply Chain Management in actie zien? Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.