B2B E-commerce gekoppelde webshop | iFacto
Level up

B2B E-commerce

Een vereenvoudigd en efficiënt B2B-koopproces waar de klantervaring centraal staat.

B2B e-commerce geïntegreerd met ERP

Een B2B-webshop is de norm

Naast de reguliere verkoopkanalen is e-commerce de laatste jaren een steeds prominentere rol gaan spelen, ook in het zakelijke segment.

Klanten verwachten om producten online te kunnen bestellen alsook de opties om de actuele voorraad te raadplegen, eerdere orders te zien, facturen te bekijken en artikeldocumentatie te downloaden. Functionaliteiten waar een B2B-webshop antwoord op geeft. Met de juiste e-commerce oplossing wordt de complexiteit van het B2B-kooppproces vereenvoudigd en een unieke klantervaring gecreëerd.

Dynamics 365 als motor voor B2B E-commerce

De business applicaties binnen het Microsoft Dynamics 365 platform bieden reeds heel wat functionaliteit, maar kunnen eenvoudig aangevuld en geïntegreerd worden met uitgebreide oplossingen voor specifieke processen binnen uw organisatie. Doordat alle productinformatie en business logica hier reeds aanwezig is, kan een ERP-oplossing dus gemakkelijk als drijvende kracht achter een webshop gebruikt worden.

 Een geïntegreerd e-commerce platform zorgt voor een optimale verkoopcapaciteit én voor een kwalitatieve online customer experience.

Een optimale verkoopcapaciteit met geïntegreerde webshop
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.