Dynamics 365 Human Resources | iFacto
Level Up

Dynamics 365 Human Resources

Verbeter werknemers ervaringen en stimuleer persoonlijke groei met Microsoft Dynamics 365 Human Resources.

Dynamics365HumanResources_header

Voeg meer waarde toe aan de human resource werking

Microsoft Dynamics 365 Human Resources biedt werknemers en managers de tools waarmee ze zelfstandig de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben om zich verder te kunnen ontplooien. Complexe HR verwerkingen worden gestroomlijnd en geautomatiseerd voor meer transparantie en zekerheid op correcte verloningen.

Selfservice tools die groei stimuleren

Door medewerkers via selfservice toegang te geven tot trainingen, prestatiemetingen en verlofaanvragen via Microsoft Teams, worden ze betrokken bij hun persoonlijke groei, wat stimulerend werkt. Daarnaast verbetert de organisatorische flexibiliteit doordat HR medewerkers worden ontlast van kleine taken die medewerkers zelf kunnen uitvoeren, en dankzij de uitgebreide connectiemogelijkheden met andere tools en salarissystemen wordt data gestroomlijnd en de foutenmarge aanzienlijk verkleind.

D365HumanResources_team

Flexibel beheer van complexe HR

Met de Compensation Management functionaliteiten van Dynamics 365 HR kunnen meerdere types verloning ondersteund worden, van stapsgewijze verloning tot salarisgraden en schalen. Van uurlonen tot maand- en jaarsalarissen. Compensatieprogramma’s worden volgens vastgelegde richtlijnen op een flexibele manier beheerd en uitgerold per specifieke situatie of op grote schaal. Het toekennen van compensatie verloopt gestroomlijnd en geautomatiseerd, wat zorgt voor transparantie en zekerheid op een correcte verloning.

Een holistisch ERP-pakket

Dynamics 365 Human Resources deelt dezelfde infrastructuur als de Finance en Supply Chain Management modules van Dynamics 365 en voegt zo nog meer waarde toe aan het geheel. Door alle essentiële bedrijfsfuncties op één platform te bundelen kunnen bedrijven genieten van een efficiënte werking waarbij de human resource doelen op de financiële en operationele doelen afgestemd kunnen worden. Zo kunnen personeelsleden vanuit één platform ingepland worden op onderhoudswerkzaamheden, of rechtstreeks op een verkooporder worden geregistreerd.

Heldere personeelsinzichten

De juiste management tools vereenvoudigen HR-taken zodat deze sneller afgerond worden, door eenvoudige metingen van teamprestaties en de vlotte verwerking van feedback. Managers krijgen opnieuw meer tijd om hun team te sturen en zich bezig te houden met de core van hun taak.

D365HumanResources_desk
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.