Financieel beheer met Dynamics 365 | iFacto
Level up

ERP-software voor financiële bedrijfsprocessen

Stroomlijn financiële bedrijfsprocessen en verwerf inzichten in cijfers met de financiële module van Microsoft Dynamics 365.

Centraal geïntegreerd financieel beheer met ERP

Centraal geïntegreerd financieel beheer

De financiële module van Dynamics 365 beschikt over talloze functionaliteiten die de boekhouding op een inzichtelijke manier vereenvoudigen. Op deze manier verlopen boekhoudkundige handelingen vlot en blijft deze steeds up-to-date.

Overzichtelijk beheer van alle transacties

Navigeer vlot door boekhoudkundige transacties en volg gemakkelijk alle transacties van één enkele boeking in één oogopslag. Dynamics 365 zorgt voor een overzichtelijk beheer.

Verzend facturen, creditnota’s en andere documenten elektronisch in plaats van manueel. Sluit boekhoudperiodes snel af en maak vlot alle aangiftes digitaal (BTW-, IC-, jaarlijkse, en intrastat-aangifte).  Betaal daarnaast ook op een elektronische manier via Isabel en lees uittreksels in via CODA. Een koppeling met Accon is eveneens voorzien. Zodoende worden dagdagelijkse boekhoudkundige taken op korte termijn vereenvoudigd. Met behulp van de geïntegreerde raadpleging van VIES op de geldigheid van BTW-nummers (van klanten en leveranciers), blijven wettelijke listings en aangiftes altijd up-to-date. Het bespaart tijd en frustraties bij deze periodiek weerkerende processen.

Electronische documentverwerking en digitale aangiftes

Uitgebreide financiële inzichten en transparante opvolging

Dynamics 365 biedt rapportagemogelijkheden voor een heldere kijk en verwerft uitgebreide financiële inzichten met de verregaande analyses en rapporten. Stel eenvoudig budgetten op, en volg ze op in één oogopslag. Een Excel import en export is eveneens voorzien.

Maak gebruik van een uitgebreide algemene en analytische boekhouding voor een ongelimiteerd aantal bedrijven in een database. Zet een financiële consolidatie op tussen bedrijven met verschillende rekeningstelsels en basisvaluta’s.

Het beheer van vaste activa verloopt vlot en gestroomlijnd door automatische berekeningen van afschrijvingen. Een accurate opvolging van debiteuren zorgt voor tijdige communicatie en biedt vertrouwen. Net als de heldere opvolging van cashflows met een transparante liquiditeit op zowel korte als middellange termijn. 

Uitgebreide financiële inzichten, verregaande analyses en rapporten

Related

Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.