iFacto op de BC TechDays '22

BC Tech Days 2022, het hoogtepunt van 10 jaar passie voor Dynamics 365 Business Central/NAV.

BC TechDays, dé jaarlijkse conferentie en een waar paradijs voor al wie gepassioneerd is door Microsoft Dynamics 365 Business Central, heeft er de 10de editie opzitten. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door 1 van onze eigen collega’s, Luc Van Dyck.

Twee dagen lang namen experts, waaronder onze eigen collega’s en MVP’s Eric Wauters en Vjekoslav Babić, het woord tijdens hoogwaardige sessies en technische workshops. Ideeën en kennis werden uitgewisseld, grenzen werden doorbroken.

Tijdens dit jubileum was naar jaarlijkse gewoonte een team van iFacto Developers aanwezig om zich te verdiepen in de nieuwigheden en ontwikkelingen binnen Business Central. Zo wordt er geïnvesteerd in de kennis van de werknemers en wordt er gestreefd om klanten optimaal te ondersteunen.

Hiernaast hebben we ook heel wat bezoekers op onze Platinum sponsorstand van ALOps mogen verwelkomen. Daar werd toelichting gegeven over de Microsoft DevOps extentie ALOps, die het mogelijk maakt om zonder kennis van PowerShell, complete CI/CD pipelines op te zetten op SaaS, OnPrem of Docker. 

Deel dit artikel:

Related