We zijn Microsoft Partner of the Year 2022 & 2023

We zijn Microsoft Partner of the Year 2022 & 2023

2023, we zijn nog maar halfweg en het is al een uniek jaar. Na het behalen van de Microsoft Partner of the Year award in 2022 mochten we dit voorjaar de 7de Microsoft Designation “Cloud Solutions Partner voor Microsoft Cloud” ontvangen. En nu... slechts enkele maanden later winnen we de Microsoft Partner of the Year Award 2023. Voor het tweede opeenvolgende jaar! Deze buitengewone prestatie schept een nieuw precedent, aangezien geen enkele partner ooit achtereenvolgens deze erkenning verkreeg.

Met trots ontvangen we deze onderscheiding. Als team! Omdat we deze hoge standaard behaalden, en belangrijker nog: omdat we hem konden behouden. Door de inzet, toewijding en deskundigheid van onze collega's met de Microsoft-technologieën die we dagelijks bij onze klanten inzetten.

Ons specialisatiegebied ligt in de Microsoft bedrijfsoplossing Dynamics 365. Al dan niet in combinatie met onze eigen iFacto Apps, stroomlijnen we de business processen van onze klanten in diverse sectoren. In een wereld die steeds digitaler en sneller wordt, begeleiden we hen naar de cloud met de best passende softwareoplossingen, voor een optimale groei en evolutie.

Samen met onze partners en andere MiCronos competence centers kijken we uit naar de toekomst en de nieuwe innovaties waarmee we onze klanten nog beter zullen kunnen begeleiden in hun digitale transformatie.

Deel dit artikel: