iFacto als Microsoft Cloud Solutions Partner

Cloud Solutions Partner for Microsoft Cloud

Ons partnership met Microsoft biedt de mogelijkheid om onze klanten steeds de beste technologieën aan te reiken voor een efficiëntere bedrijfsvoering en optimaal te groeien. We hebben continue toegang tot de meest innovatieve technologieën, de nieuwste opleidingen en certificatie. We zijn dan ook trots dat iFacto Group, als onderdeel van de Cronos Groep, erkend is als Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications. Samen met de Cronos Groep en MiCRONOS, onze Microsoft community, behaalden we alle zes Partner Designations met een indrukwekkende score van 100 op 100 in vier van de zes categorieën: Business Applications, Data & AI, Modern Work en Digital & App Innovation. 

Als gevolg hiervan ontvingen we de 7de onderscheiding: Cloud Solutions Partner voor Microsoft Cloud. Dit is een uitzonderlijke prestatie, waarmee we voortaan behoren tot een elitegroep van wereldwijde Microsoft-technologiebedrijven. We zijn vereerd deel uit te maken van deze selecte groep die de Cloud Solutions Partnership Designation behaalde.

Het is een mooie erkenning en aanvulling na onze Microsoft Partner of the Year 2022 award van vorig jaar. Het bewijs van de expertise, het talent en de inzet van ons team. Hun uitzonderlijke vaardigheden, toewijding en harde werk hebben deze prestatie mogelijk gemaakt. We zijn er trots op een bedrijf te zijn dat innovatie vooropstelt bij alles wat we doen, en deze erkenning bevestigt onze inzet om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

We kijken ernaar uit om onze relatie met Microsoft verder uit te bouwen en onze klanten te helpen hun volledige potentieel te realiseren door de kracht van technologie. Felicitaties aan al onze teamleden voor hun harde werk en toewijding.

Deel dit artikel: