iFacto en Cronos als Microsoft Partner of the Year 2022

iFacto en Cronos zijn Microsoft Partner of the Year 2022

Microsoft Partner of the Year is een mooie erkenning voor onze expertise en innovaties in de Microsoft technologie. Een teken dat onze strategie werkt om samen met Microsoft onze klanten naar een hoger niveau te brengen zodat deze klanten succesvolle bedrijfsresultaten kunnen neerzetten. 

Onze expertise binnen deze Microsoft technologie ligt bij de bedrijfsapplicaties : Dynamics 365. Het is deze technologie die we inzetten in een aantal sectoren, waarbij we telkens streven naar efficiëntie, groei en innovatie. De kennis en ervaring die onze experten delen met de klanten, zorgen ervoor dat we de juiste oplossingen kunnen aanreiken en onze klanten helpen in hun digitale transformatie.

De betekenisvolle impact die we m.b.v. Microsoft Dynamics 365 oplossingen hebben kunnen verwezenlijken, was ook voelbaar bij Microsoft en heeft mee bijgedragen tot het behalen van de Microsoft Partner of the Year - award.

Op 18 september hebben we deze prijs dan ook gevierd, samen met Microsoft en tal van andere Cronos competence centers en vooruitgeblikt op de nieuwe ontwikkelingen die er staan aan te komen.

Let’s level up your business!

Deel dit artikel: