Dynamics 365 voor uw digitale transformatie| iFacto

Microsoft Dynamics 365, uw transformatie in bedrijfsbeheer begint hier

Dynamics 365 als platform voor digitale transformatie

Microsoft Dynamics 365 beschikt over een collectief aan intelligente bedrijfsapplicaties, waarmee u in staat bent om uw bedrijf te laten groeien, ontwikkelen en succesvol te zijn. Microsoft Dynamics 365 biedt u daarnaast de mogelijkheid om uw eigen keuzes te maken.

Zo kunt u starten met de applicaties welke uw bedrijf echt nodig heeft en wanneer uw behoeften veranderen, kunt u nieuwe toepassingen toevoegen. Elk van deze toepassingen heeft de afzonderlijke kracht om uw bedrijfsproblemen op te lossen en te zorgen voor een beter inzicht in uw gegevens. Maar, wanneer u deze toepassingen echter combineert, heeft u de ware kwaliteiten in handen, welke Microsoft Dynamics 365 aanbiedt om uw bedrijf digitaal te transformeren.

Beheer ieder aspect van uw bedrijf met doelgerichte applicaties.

Microsoft Dynamics 365 biedt uw bedrijf een collectief aan verschillende applicaties, welke u in staat stellen om uw bedrijfsbeheer te optimaliseren en klantrelaties te verbeteren. Ongeacht de sector waarin u actief bent of de markt waarin uw bedrijf zich begeeft. Of u nu één, een paar, of juist alle applicaties van Microsoft Dynamics 365 kiest te gebruiken.

Alle verschillende applicaties zijn namelijk voorzien om nauw samen te werken met elkaar, waardoor een compleet platform aan applicaties ontstaat die alle activiteiten in uw bedrijf weten te verbinden. Van zaken als het verbeteren van uw klantrelaties tot het beheer van uw toeleveringsketen. Enkele van de verschillende bedrijfsactiviteiten waar Microsoft Dynamics 365 een antwoord op biedt, zijn:

  • Supply Chain Management: Organiseer uw planning, productie, opslag en het transport van uw toeleveringsketen, om de efficiëntie van uw bedrijf te optimaliseren en doorlooptijden te verkorten.
  • Finance: Beheer de financiële activiteiten van uw bedrijf. Controleer de prestaties ervan in real time en neem beslissingen op basis van betrouwbare gegevens en data. Zo kunt u toekomstige trends voorspellen en doordachte beslissingen maken.
  • Commerce: Biedt uw klanten een gepersonaliseerde aanpak en benader hen via verschillende kanalen om uw verkoop te verhogen en klantrelaties te verbeteren. Wapen u daarnaast tegen de toenemende betalingstermijnen van uw klanten, door uw inkoopplanning te verbeteren.

Voor ieder type bedrijf, van KMO tot corporate.

Met Microsoft Dynamics 365, heeft u alle tools in handen om uw operationele kosten en doorlooptijd van uw bedrijfsactiviteiten te verlagen. Bij iFacto hebben we dan ook alle nodige expertise om samen met u te bepalen welke Dynamics 365 oplossing en aanpak de beste fit is voor uw bedrijf. Ongeacht de omvang en complexiteit van uw bedrijf, of hoe ver u ook staat in u digitale transformatie, de suite van Dynamics 365 applicaties heeft ook voor uw bedrijf de juiste oplossing. Van ‘Dynamics 365 Business Central’ tot ‘Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management’ & 'Dynamics 365 Project Operations'.

Beheer uw financiën: Microsoft Dynamics stelt u niet alleen in staat om de productiviteit, maar ook de efficiëntie van uw medewerkers te optimaliseren. Samen met het uitgebreide aanbod aan functionaliteiten van Microsoft Dynamics 365, zult u zich zo efficiënt weten aan te passen aan toekomstige financiële veranderingen en trends. Krijg een globaal overzicht van uw lopende zaken en stroomlijn uw financiële afwikkeling en rapportage.

Optimaliseer uw productiviteit: Optimaliseer de kwaliteit van uw bedrijfsbeheer en vergroot zo de klanttevredenheid. Microsoft Dynamics 365 beschikt namelijk over heel wat verschillende functionaliteiten, om de productiviteit van uw bedrijf te vergroten. Zo kunt u onder meer de productiecapaciteit van uw bedrijfsactiviteiten opschalen en planningen eenvoudig opmaken. Versnel het proces van offerte tot betaling, met een grotere klanttevredenheid als gevolg.

Verbeter uw toeleveringsketen: Een beter beheer over de toeleveringsketen van uw bedrijf, zorgt ervoor dat u onder meer uw bedrijfskosten kunt verlagen. Vermijd gemiste verkopen, optimaliseer uw voorraadniveaus en voorkom voorraadtekorten, zodat u sneller kunt reageren op de bestellingen van klanten. Dat is de realiteit die Microsoft Dynamics 365 uw bedrijf biedt.

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met eindeloze mogelijkheden.

Microsoft Dynamics 365 is veel meer dan alleen een ERP-systeem. Zo werken de Dynamics 365-applicaties onder meer perfect samen met verschillende modules van het Microsoft Power Platform. Daarnaast leveren de Dynamics 365-applicaties veel meer voordelen dan traditionele bedrijfssoftware voor het beheer van bedrijfsprocessen en het verbeteren van klantenrelaties.

Dit is mogelijk doordat Microsoft Dynamics 365 moderne integraties bevat als; ‘Power BI', de meest gebruikte bedrijfsanalysetool en ‘Cortana Intelligence’, een kunstmatige intelligentie die bedrijfsinzichten en voorspellingen creëert. Ten slotte beschikt Microsoft Dynamics 365 over een diepe integratie met de Microsoft Office 365 applicaties, welke de domeinen van bedrijfsbeheer en persoonlijke productiviteit met elkaar combineren. Zo omvat Microsoft Dynamics 365 ook de volgende toepassingen;

  1. Microsoft Dynamics 365 For CRM: Microsoft Dynamics 365 geeft u meteen toegang tot verschillende CRM-toepassingen. Zo heeft u de keuze tussen toepassingen voor zaken als verkoop, klantenservice en projectopvolging. Deze modules zijn vervolgens perfect te combineren met andere Microsoft-toepassingen zoals Office 365, als samenhangend geheel voor extra efficiëntie.
  2. PowerApps: Een onderdeel van het Microsoft Power Platform, waarmee u snel en gemakkelijk de applicaties kunt maken die u nodig heeft zonder specifieke vaardigheden te hebben.
  3. Power Automate: Een innovatieve applicatie van het Microsoft Power Platform, voor het automatiseren van verschillende workflows.
  4. AppSource: Een online platform van Microsoft die externe applicaties samenbrengt voor de producten; Dynamics 365, Power BI, Office 365, Azure.

Kies de oplossing die best voor u werkt.

Met Microsoft Dynamics 365 beschikt u over een platform aan intelligente bedrijfsapplicaties waarmee u alles in handen heeft om uw bedrijfsbeheer te transformeren en betere klantervaringen te leveren.

Naast vooruitstrevende bedrijfstoepassingen op basis van Microsoft Dynamics 365, biedt iFacto u vervolgens het voordeel dat de implementaties telkens worden uitgevoerd door zeer ervaren consultants die u tal van tips & trics meegeven over de meest optimale werkwijze en hou u flexibel kunt inspelen op komende trends. Wenst u graag meer informatie omtrent onze oplossingen? Neem gerust contact op met één van onze experts.

Deel dit artikel:

Related