D365 Business Central als beste ERP volgens Forbes

Microsoft Dynamics 365 Business Central als beste van de klas volgens Forbes Advisor

Met 5 sterren in de categorie "BEST OVERALL" werd Business Central gekozen als beste ERP systeem voor KMO's. 

Forbes Advisor verkoos Business Central voor de real-time data inzichten en de flexibele registratie en opvolging van klantafspraken over prijzen, kortingen en leveringsdatums. Ook de vele mogelijkheden om het systeem te koppelen aan Microsoft Office Tools, zoals Outlook en Excel, om de ervaringen van klanten en medewerkers te verbeteren, maakte Business Central de topkeuze voor 2023.

Op basis van 25 criteria werden 16 top-softwarepakketten geanalyseerd en gequoteerd. Onderdelen zoals performantie, functionaliteiten, integratiemogelijkheden en complexiteit, ... van de softwaretoepassingen werden onderzocht. Daarnaast hield de jury van Forbes ook rekening met factoren zoals transparante prijzen, zelfstandigheid waarmee werknemers in de software aan de slag kunnen, compatibiliteit met integraties van derden, toegang tot klantenondersteuning en beoordelingen.

Opmerkelijke functies van Business Central volgens Forbes zijn de mogelijkheid om bestellingen van klanten efficiënt uit te voeren via realtime gegevens en het voorspellen van voorraad aanvulling. Enkele van de top-functionaliteiten die we graag inzetten bij onze klanten o.a. in groothandel- en distributiesector.

Volgens Forbes komt Microsoft Dynamics 365 Business Central niet alleen als beste ERP systeem naar voor, maar ook als beste Cloud ERP systeem. Met als voordeel dat het even uitgebreid is als de eerdere traditionele ERP systemen, die vaak duur en onbereikbaar waren voor KMO's, maar nu veel toegankelijker zijn omwille van de minder zware implementatie. Ook hier scoorde Business Central met 5 sterren als "BEST OVERALL" Cloud ERP systeem.

 

Forbes Best of 2023 - Business Central Best ERP system
Forbes Best of 2023 - Business Central Best Cloud ERP system

Artikels:

https://www.forbes.com/advisor/business/software/best-erp-systems
https://www.forbes.com/advisor/business/software/best-cloud-erp-software

Deel dit artikel: