Webinar | Scannen en verwerken van staalcertificaten

CAS: scannen en verwerken van staalcertificaten

Bent u actief binnen de in- en verkoop of de verwerking van staal? Dan besteedt u waarschijnlijk steeds meer tijd en energie aan het verwerken, registreren en controleren van uw materiaalcertificaten. De rol van dit certificaat zal in de toekomst nog belangrijker worden. Zo zal niet alleen de traceerbaarheid van de kwaliteitscontrole van belang zijn, maar zal ook de inhoudelijke controle uitgebreider worden. Naast de controle op type certificaten worden ook de individuele, chemische en mechanische eigenschappen steeds belangrijker. Ten slotte wordt de klantvraag steeds specifieker, onder andere door een strengere wet- en regelgeving, waardoor u uw organisatie nog effectiever zal moeten inrichten. Met de CAS-app voor Microsoft Dynamics 365 zorgt u er dan ook voor dat uw materiaalcertificaten vanaf nu geheel automatisch verwerkt kunnen worden.

Risico's elimineren & klanttevredenheid vergroten

De verwerking van inkomende materiaalcertificaten bestaat bestaat veelal uit repetitieve taken en vraagt ook specifieke kennis, accuraatheid en een grootte concentratie van uw medewerkers. Een kleine fout in dit proces, kan dan ook leiden tot grote gevolgen.

De CAS-app zorgt ervoor dat materiaalcertificaten vanaf nu geheel automatisch verwerkt kunnen worden. Door de samenwerking tussen iFacto Business Solutions en CAS Quality Control, is er een intelligente koppeling opgebouwd die certificaten automatisch aan het juiste productnummer in DX Steel kan koppelen. CAS haalt automatisch het PDF-certificaat uit uw e-mail en controleert of de gevonden chargenummers ook zijn gemeld in DX Steel. Dit betekent dat met één druk op de knop het betreffende certificaat terug te vinden is.

Wilt u weten welke materialen u op voorraad heeft? Dan kunt u gebruik maken van geavanceerde zoekfilters, zoals; kwaliteit, producteigenschappen of een combiatie hiervan.. Het versturen van het juiste certificaat naar uw klant kost u hierdoor geen enkele tijd en moeite meer. Bij het opstellen van facturen kunnen namelijk direct de bijbehorende certificaten worden getoond, waardoor u het totale dossier in no-time klaar heeft.

CAS: digitalisatie van staalcertificaten en complexe documenten

Met de software van CAS kunt u complexe data in- en uitlezen, direct controleren en beschikbaar stellen, waaronder

  • Standaard certificaatgegevens: charge-/ heat-, plaat-, buis- of coil-nummer, afmetingen, kwaliteiten en normen.
  • Mechanische eigenschappen: kerfslag, trek -en vloeigrens.
  • Chemische eigenschappen: koolstof-equivalent en alle vermelde elementen.
  • Stempels van keuringsinstanties.

Praktisch

  • Aanvang om 11u30
  • Duurtijd: 1u
  • De functionaliteiten en kwaliteiten van CAS Quality Control voor D365 worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving. Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A.

Webinar bijwonen?

  • Vul onderstaand formulier in.
  • U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail.
  • Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het Webinar virtueel bij te wonen.
Deel dit evenement