Webinar | B2B e-commerce is de norm

Uw klant centraal met B2B E-commerce

Ook in 2022 zien steeds meer bedrijven de kracht in van het internet. Kies voor een slimmere verkoop en een grotere klanttevredenheid, door uw eigen webshop te lanceren of optimaliseren. De B2B webshop van Sana Commerce is 100% geïntegreerd met uw ERP-toepassing op basis van Microsoft Dynamics 365, om zo voor echte meerwaarde te zorgen. Met Sana Commerce heeft u dan ook een krachtig online verkoopplatform en kan uw bedrijf online groeien.

B2B e-commerce op maat

De B2B webshop van Sana Commerce werkt naadloos samen met uw ERP-systeem, op basis van Microsoft Dynamics 365. Zaken als voorraadniveaus, verzendinformatie, ordergeschiedenis, enz. zijn hierdoor geïntegreerd, waardoor u uw klanten een gebruiksvriendelijke en succesvolle webshop kunt aanbieden.

Verder hoeven uw medewerkers minder tijd te besteden aan administratieve taken en processen, waardoor u meer tijd kan vrijmaken voor het vergroten van uw klanttevredenheid, het stroomlijnen van uw processen en het verbeteren van uw verkoop. Met een webshop creëert u dus niet alleen een hogere omzet, de oplossing van Sana Commerce helpt ook bij een efficiënte verwerking van uw orders.

24/7 online selfservice

B2B klanten eisen een unieke ervaring als consument. Met B2B e-commerce bent u in staat om uw klanten 24/7 toegang te geven tot uw producten en diensten en vergroot u zo uw bereik. Met een webshop die volledig geïntegreerd is met uw ERP-software bent u zelfs in staat dit met real-time data te doen voor een optimale klantervaring. Ten slotte minimaliseert u administratieve fouten en automatiseert u uw orderverwerking.

Praktisch

  • Aanvang om 11u30
  • Duurtijd: 45min
  • De functionaliteiten en kwaliteiten van Sana Commerce worden uit de doeken gedaan terwijl u een rondleiding krijgt in de gebruikersomgeving. Nadien is er ruimte voorzien voor een Q&A.

Webinar bijwonen?

  • Vul onderstaand formulier in.
  • U ontvangt een bevestiging van uw registratie via mail.
  • Enkele dagen op voorhand ontvangt u de instructies om het Webinar virtueel bij te wonen.
Deel dit evenement