ERP-implementatie voor Exterioo | iFacto

Exterioo zit comfortabel voor de toekomst met D365 Business Central en Distri+

Exterioo en Juntoo zijn retailers in desbetreffende binnen- en buitenhuis meubilair en behoren tot de Beliving-groep. Beide retailers hebben, samen, meer dan 50 vestigingen in België en Nederland en hebben elk een eigen ERP-systeem: Dynamics 365 Business Central en iFacto Distri+.

De Beliving-groep kent voor deze retailers eenzelfde kenmerk: een centrale logistiek waarbij er meerdere financiële bedrijven opgezet zijn. Hiervoor hebben we samen gekozen voor een Single Logistics Multi Finance opzet waarbij de gebruiker slechts in 1 bedrijf werkt en de Business Central alle transacties wegschrijft naar het juiste bedrijf. De centrale logistiek wordt centraal gestuurd via een third party logistics speler(s). Naast de integratie met de 3PL-speler(s), werd er ook een integratie gemaakt met een kassa-systeem (POS - Tilroy) om de transacties in de verschillende winkels te registreren. Ook op de financiële afdeling van deze groep werd een uitbreiding gemaakt, waarbij alle inkomende documenten gedigitaliseerd en herkend worden via de Continia Document Capture-module. De goedkeuringen op deze documenten worden opgevolgd via de Continia Web Portal. Daarnaast zijn EDI-transacties van uitzonderlijk belang om deze digitale efficiëntie te behouden.

Via een centrale service (middle layer) worden ook nog integratie voorzien met diverse andere systemen, waarbij Dynamics 365 Business Central en iFacto Distri+ de centrale regulator is.

Geïmplementeerde oplossingen door iFacto:

  • D365 Business Central
  • Distri+ Apps
  • Document Management
  • Rapportage & BI
Exterioo | referentie iFacto
Deel dit artikel:
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.