Uw partner voor digitale transformatie | iFacto
level up

We are iFacto

iFacto als partner voor uw digitale transformatie, door het automatiseren van bedrijfsprocessen op basis van Microsoft Dynamics 365.

We are iFacto, een team van ervaren en gemotiveerde consultants

Level up your business

Wij versterken de digitale grondvesten van onze klanten en begeleiden hen naar een hoger niveau, door hun technologieën en oplossingen aan te bieden die tot betere prestaties en efficiëntere bedrijfsvoering leiden. 

Met ons team van ervaren en gemotiveerde consultants zetten we oplossingen in op basis van Microsoft Dynamics 365, aangevuld met onze eigen sectorspecifieke applicaties voor groothandel en distributie, staal, finance, productie en voeding. Hierdoor kunnen onze klanten hun groeiambities waarmaken. 

iFacto onderdeel van Oxygen Group

De Oxygen Group brengt sterke bedrijven samen die gespecialiseerd zijn in Microsoft Business Applications. Hierin richt iFacto zich op Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management en Dynamics 365 Project Operations.

Deel uitmaken van een krachtige groep bedrijven als de Oxygen Group sterkt ons volop in het vertrouwen dat we verder kunnen bouwen op ons eigen verhaal en de meest kwalitatieve oplossingen kunnen blijven leveren.

Oxygen Group

Microsoft Partner of the Year 2022 & 2023

Een mooie erkenning voor ons harde werk, expertise en innovatief DNA, dat is wat de Microsoft Partner of the Year award 2022 & 2023 voor ons betekent. Deze award vertegenwoordigt onze succesvolle trajecten bij klanten, waarbij we de bedrijfsvoering en digitalisering telkens opnieuw naar een hoger niveau brengen.

Microsoft Partner Of The Year winner 2023

Cloud Solutions Partner for Microsoft Cloud

Als erkenning voor onze expertise in Microsoft Business Solutions behaalden we alle zes Partner Designations, waardoor we nu ook de zevende onderscheiding toegekend kregen: Cloud Solutions Partner voor Microsoft Cloud.

Microsoft Solution Partner Designation

iFacto

Steven Arrazola de Onate

Steven Arrazola de Oñate

Managing Partner

Management Team - Dynamics 365 BC

Gilbert Henderickx

Gilbert Henderickx

Partner | Solution Manager
Eric Wauters

Eric Wauters

Partner | Development Manager
Kristof Cornelis

Kristof Cornelis

Operations & Project Manager
Peter Sente

Peter Sente

Sales Manager

Management Team - Dynamics 365 F&SCM

Wim De Wilde

Wim De Wilde

Managing Partner
Thomas D'Hoore

Thomas D'Hoore

Operations & Project Manager

Sales

Peter Sente

Peter Sente

Sales Manager
Yannick De Decker

Yannick De Decker

Sales Manager Distri+

Admin | Customer Support

Els Hofinger

Els Hofinger

Office Manager
Peter Vanalme

Peter Vanalme

Service Desk | D365 Consultant
iFacto Team

Herman De Meulder

Service Desk | D365 Consultant
Christian Jouhannet

Christian Jouhannet

Customer Service Consultant

Sterke partnerships

Samen naar een doelgerichte aanpak

Ons implementatieproces berust op beproefde methodieken en wordt afgestemd op de situatie. Onze projectaanpak staat garant voor een goede voorbereiding en strakke opvolging door onze projectmanagers van de verschillende projectstadia, het projectplan, de timings en het budget.

 • Diagnostisch onderzoek

  Diagnostisch onderzoek

  Tijdens het salestraject start iFacto met een diagnostisch onderzoek waarin we de eisen en wensen van de klant in kaart brengen en vervolgens in een demo vertalen naar de standaard applicatie. Op basis van die gegevens wordt een eerste budgetinschatting gemaakt.

 • Bedrijfsproces analyse

  Bedrijfsproces analyse

  Daarna brengen we de bedrijfsprocessen in kaart. De BPA beschrijft de processen, de inrichtingsbesluiten, mogelijkse aanpassingen en zal als blauwdruk dienen voor uw implementatietraject.

 • ERP installatie en setup

  Installatie en setup

  Tijdens de installatie- en setup fase gaat het implementatietraject van start. Na een kickoff wordt de software geïnstalleerd en uw systeem ingericht.

 • ERP detailinrichting

  Detail inrichting

  De basis die gelegd wordt in de installatie- en setup fase diepen we verder uit tijdens de detailinrichting. Hier gaat de consultant met de klant het syteem verder inrichten en parametriseren. Een eerste proefconversie vindt plaats. De klant start de eerste deeltesten en documenteert de werkinstructies. Deze fase sluit af met een simulatie, waarbij alle key users de processen doorlopen.

 • Deployment fase testing voor go-live

  Deployment fase

  In de deployment fase vinden de opleidingen plaats, gebeuren de gebruikers acceptatie testen en zal de finale conversie plaatsvinden. Het projectteam geeft het project vrij alvorens de Go Live milestone bereikt wordt.

 • Operationele fase

  Operationele fase

  Bij de opstart kan u eventueel beroep doen op onze consultants. Nadien zal het supportteam u verder ondersteunen.

Related

Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.